Видео - Нинковић: Ако ме Србија позове, долазим!

Искусни везиста Сиднеја поново говорио о повратку у национални тим. . .

Фудбал 14.02.2017 | 09:30
Видео - Нинковић: Ако ме Србија позове, долазим!
Блиставе партије Милоша Нинковића у дресу Сиднеја поново су актуализовале причу о његовом повратку у репрезентацију Србије.

Подсетимо, пре равно два месеца постојала је информација о повратку искусног везисте међу Орлове, али је тада Нинковић поручио да не би могао да помогне репрезентацији. Данас је, изгледа, друга прича, барем по речима самог фудбалера који не крије да би се радо одазвао позиву селектора Славољуба Муслина.

„Као што сам раније рекао, мислим да је то (повратак у репрезентацију) засад баш тешко. Опет, ако будем добио позив, ја ћу се одазвати, као што сам се увек одазивао. И даље мислим да имамо много млађих играча који у овом тренутку могу да дају репрезентацији више од мене. Али, селектор је тај који одлучује“, истиче Нинковић у интервјуу за Курир.

Искусни везиста не крије да је на вези и са председником Фудбалског савеза Србије Славишом Кокезом.

„Са Славишом имам добар однос, пре свега на пријатељској основи још из Звезде. Он је један од ретких људи који ми се и данас јаве. Никада са њим нисам причао о повратку у репрезентацију и мислим да не би требало. О томе се прича са селектором“, поручује Милош Нинковић.

Иначе, Нинковић је у врло доброј форми у Аустралији, где је пре неколико дана поготком оверио победу Сиднеја над Велингтоном од 3:1.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар