Video - Ninković: Ako me Srbija pozove, dolazim!

Iskusni vezista Sidneja ponovo govorio o povratku u nacionalni tim. . .

Fudbal 14.02.2017 | 09:30
Video - Ninković: Ako me Srbija pozove, dolazim!
Blistave partije Miloša Ninkovića u dresu Sidneja ponovo su aktualizovale priču o njegovom povratku u reprezentaciju Srbije.

Podsetimo, pre ravno dva meseca postojala je informacija o povratku iskusnog veziste među Orlove, ali je tada Ninković poručio da ne bi mogao da pomogne reprezentaciji. Danas je, izgleda, druga priča, barem po rečima samog fudbalera koji ne krije da bi se rado odazvao pozivu selektora Slavoljuba Muslina.

„Kao što sam ranije rekao, mislim da je to (povratak u reprezentaciju) zasad baš teško. Opet, ako budem dobio poziv, ja ću se odazvati, kao što sam se uvek odazivao. I dalje mislim da imamo mnogo mlađih igrača koji u ovom trenutku mogu da daju reprezentaciji više od mene. Ali, selektor je taj koji odlučuje“, ističe Ninković u intervjuu za Kurir.

Iskusni vezista ne krije da je na vezi i sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom.

„Sa Slavišom imam dobar odnos, pre svega na prijateljskoj osnovi još iz Zvezde. On je jedan od retkih ljudi koji mi se i danas jave. Nikada sa njim nisam pričao o povratku u reprezentaciju i mislim da ne bi trebalo. O tome se priča sa selektorom“, poručuje Miloš Ninković.

Inače, Ninković je u vrlo dobroj formi u Australiji, gde je pre nekoliko dana pogotkom overio pobedu Sidneja nad Velingtonom od 3:1.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar