Омиљени хотел: Бљешти од злата и кристала

На само помињање Меланије и Доналда Трампа свима пада на памет гомила новца, моћ и раскош. Иако нови амерички председник поседује хотеле широм света, једно место на Флориди је итекако посебно за њега и у његовом је власништву.

Свијет 12.02.2017 | 18:30
Омиљени хотел: Бљешти од злата и кристала
Иако је критиковао Барака Обаму да превише одмара, и сам Трамп је после само две недеље мандата отпутовао са својом женом.

Викенд су провели на Флориди у свом приватном клубу у Мар-а-Лагу. Овде је нови амерички председник провео и Дан захвалности са својом породицом прошле године.



Ово импресивно здање изгледа као из бајке, а луксуз се препознаје на први поглед.

Чини се како Меланија и Доналд Трамп обожавају рококо стил из доба Луја XИВ, јер су чак и штокови од злата. Осећај је баш као да сте ушли у дворац Луја XИВ у Француској.



Мар-а-лаго на значи “море до језера” и ова палата гледа на океан али и на језеро Ворт.

Овај велелепни комплекс украшен је керамиком из  XВ века, али и црно-белим мермером. Ходници светлуцају од кристала док ходате кроз њих.



Већи део намештаја је или обложен мрамором или попрскан златним листићима.

Сада је очигледно зашто је свој први одмор провео баш на овом месту.

Извор: Телеграф.рс
Фото: Зума Пресс – Арцхивес

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

мерy

12.02.2017 17:49

Све исто као и у Бакинцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

12.02.2017 18:16

,,Па то је све народно,,Код нас су на власти социјал-демократе. А,Америка,знасе !

Name

Позната ствар

12.02.2017 19:01

Напоран је посао предсједника. По цитав дан те зову телефоном, а морас понекад и потписати неке документе које ти други птипреме. Најнапорнијје је на поцетку, јер их морас процитсти, али кад схватис да немас појма ста тамо писе, поцнес их потписивати а да их и не погледас. Уз то морас пазити како се понадас, ста облацис, итд...А све то бас замара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено и људски

12.02.2017 23:41

Она је права видра и ја јој цеститам. Не могу јој предвидјети здраву старост. Новац је вазан, али здравље је вазније. Он је слика Америке. Сваки народ бира водју према себи. Како се котарисати водје, то је друга ствар. Вама неце помоци нити да на улице не изидјете једину вуду и магија.

ОДГОВОРИТЕ