Omiljeni hotel: Blješti od zlata i kristala

Na samo pominjanje Melanije i Donalda Trampa svima pada na pamet gomila novca, moć i raskoš. Iako novi američki predsednik poseduje hotele širom sveta, jedno mesto na Floridi je itekako posebno za njega i u njegovom je vlasništvu.

Svijet 12.02.2017 | 18:30
Omiljeni hotel: Blješti od zlata i kristala
Iako je kritikovao Baraka Obamu da previše odmara, i sam Tramp je posle samo dve nedelje mandata otputovao sa svojom ženom.

Vikend su proveli na Floridi u svom privatnom klubu u Mar-a-Lagu. Ovde je novi američki predsednik proveo i Dan zahvalnosti sa svojom porodicom prošle godine.



Ovo impresivno zdanje izgleda kao iz bajke, a luksuz se prepoznaje na prvi pogled.

Čini se kako Melanija i Donald Tramp obožavaju rokoko stil iz doba Luja XIV, jer su čak i štokovi od zlata. Osećaj je baš kao da ste ušli u dvorac Luja XIV u Francuskoj.



Mar-a-lago na znači “more do jezera” i ova palata gleda na okean ali i na jezero Vort.

Ovaj velelepni kompleks ukrašen je keramikom iz  XV veka, ali i crno-belim mermerom. Hodnici svetlucaju od kristala dok hodate kroz njih.



Veći deo nameštaja je ili obložen mramorom ili poprskan zlatnim listićima.

Sada je očigledno zašto je svoj prvi odmor proveo baš na ovom mestu.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zuma Press – Archives

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

mery

12.02.2017 17:49

Sve isto kao i u Bakincima.

ODGOVORITE
Name

Lazar

12.02.2017 18:16

,,Pa to je sve narodno,,Kod nas su na vlasti socijal-demokrate. A,Amerika,znase !

Name

Poznata stvar

12.02.2017 19:01

Naporan je posao predsjednika. Po citav dan te zovu telefonom, a moras ponekad i potpisati neke dokumente koje ti drugi ptipreme. Najnapornijje je na pocetku, jer ih moras procitsti, ali kad shvatis da nemas pojma sta tamo pise, pocnes ih potpisivati a da ih i ne pogledas. Uz to moras paziti kako se ponadas, sta oblacis, itd...A sve to bas zamara.

ODGOVORITE
Name

Iskreno i ljudski

12.02.2017 23:41

Ona je prava vidra i ja joj cestitam. Ne mogu joj predvidjeti zdravu starost. Novac je vazan, ali zdravlje je vaznije. On je slika Amerike. Svaki narod bira vodju prema sebi. Kako se kotarisati vodje, to je druga stvar. Vama nece pomoci niti da na ulice ne izidjete jedinu vudu i magija.

ODGOVORITE