Сљедеће седмице више сунца

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће на истоку бити промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, а у Крајини и Херцеговини понегдје може пасти и мало кише, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Република Српска 12.02.2017 | 18:00
Сљедеће седмице више сунца
Дневна температура ваздуха биће од минус три до 10, на југу до 14 степени Целзијусових.

Ујутро ће бити претежно облачно, уз слаб мраз и понегдје маглу, те јутарњу температуру ваздуха од минус четири до један, на југу око пет, у вишим предјелима од минус шест степени Целзијусових.

У уторак, 14. фебруара, ујутро ће бити слаб мраз, на сјеверу и истоку честа појава магле, поготово око ријека и по котлинама, у осталим предјелима умјерено облачно. Током дана биће постепено топлије уз више сунчаног времена. Понегдје на сјеверу и истоку магла и ниски облаци ће се задржавати и током дана уз свјежије вријеме.

Јутарња температура ваздуха биће од минус четири до минус један, на југу око четири, у вишим предјелима од минус шест. Највиша дневна температура ваздуха биће од пет до 10, на југу око 14 степени Целзијусових, у мјестима са маглом хладније.

У сриједу, 15. фебруара, ујутро ће бити ведро осим у појединим предјелима на сјеверу и истоку гдје ће пролазно бити магле. Током дана биће сунчано са мало облака и топлије вријеме.

Јутарња температура ваздуха од минус пет до минус два, на југу око три, у вишим предјелима од минус осам. Највиша дневна температура ваздуха од пет до 12 степени, на југу око 16 степени Целзијусових.

У четвртак, 16. фебруара, ујутро ће бити ведро осим појединих предјела на сјеверу и истоку гдје ће пролазно бити магле. Током дана биће сунчано и пријатно топло вријеме за ово доба године.

Јутарња температура ваздуха биће од минус четири до минус један, на југу око три, у вишим предјелима од минус осам. Највиша дневна температура ваздуха биће од пет до 12, на југу око 16 степени Целзијусових.

У БиХ данас је промјенљиво до претежно облачно и суво вријеме уз сунчане интервале.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Кнежево минус један, Мањача, Мраковица, Чајниче, Соколац, Хан Пијесак нула, Челинац и Сребреница један, Зворник, Котор Варош, Мркоњић Град, Шипово и Крупа на Уни два, Фоча, Крупа на Врбасу и Бијељина три, Србац, Бањалука, Добој, Рибник и Приједор четири, Нови Град, Чемерно и Рудо пет, Вишеград шест, Гацко седам, Калиновик осам, Билећа и Невесиње девет, те Требиње 11 степени Целзијусових.

Коментари / 0

Оставите коментар