Sljedeće sedmice više sunca

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će na istoku biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a u Krajini i Hercegovini ponegdje može pasti i malo kiše, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Republika Srpska 12.02.2017 | 18:00
Sljedeće sedmice više sunca
Dnevna temperatura vazduha biće od minus tri do 10, na jugu do 14 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti pretežno oblačno, uz slab mraz i ponegdje maglu, te jutarnju temperaturu vazduha od minus četiri do jedan, na jugu oko pet, u višim predjelima od minus šest stepeni Celzijusovih.

U utorak, 14. februara, ujutro će biti slab mraz, na sjeveru i istoku česta pojava magle, pogotovo oko rijeka i po kotlinama, u ostalim predjelima umjereno oblačno. Tokom dana biće postepeno toplije uz više sunčanog vremena. Ponegdje na sjeveru i istoku magla i niski oblaci će se zadržavati i tokom dana uz svježije vrijeme.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus četiri do minus jedan, na jugu oko četiri, u višim predjelima od minus šest. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od pet do 10, na jugu oko 14 stepeni Celzijusovih, u mjestima sa maglom hladnije.

U srijedu, 15. februara, ujutro će biti vedro osim u pojedinim predjelima na sjeveru i istoku gdje će prolazno biti magle. Tokom dana biće sunčano sa malo oblaka i toplije vrijeme.

Jutarnja temperatura vazduha od minus pet do minus dva, na jugu oko tri, u višim predjelima od minus osam. Najviša dnevna temperatura vazduha od pet do 12 stepeni, na jugu oko 16 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak, 16. februara, ujutro će biti vedro osim pojedinih predjela na sjeveru i istoku gdje će prolazno biti magle. Tokom dana biće sunčano i prijatno toplo vrijeme za ovo doba godine.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus četiri do minus jedan, na jugu oko tri, u višim predjelima od minus osam. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od pet do 12, na jugu oko 16 stepeni Celzijusovih.

U BiH danas je promjenljivo do pretežno oblačno i suvo vrijeme uz sunčane intervale.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Kneževo minus jedan, Manjača, Mrakovica, Čajniče, Sokolac, Han Pijesak nula, Čelinac i Srebrenica jedan, Zvornik, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo i Krupa na Uni dva, Foča, Krupa na Vrbasu i Bijeljina tri, Srbac, Banjaluka, Doboj, Ribnik i Prijedor četiri, Novi Grad, Čemerno i Rudo pet, Višegrad šest, Gacko sedam, Kalinovik osam, Bileća i Nevesinje devet, te Trebinje 11 stepeni Celzijusovih.

Komentari / 0

Ostavite komentar