Караџић: Нема лијека без осмијеха

На Сретење ћемо се срести са још једним уметничким остварењем браће Миме и Милана Караџића. У Сава центру биће премијерно приказан њихов нови филм "Бисер Бојане".

Србија 12.02.2017 | 17:00
Караџић: Нема лијека без осмијеха
Старији од браће, Мима, каже да ће то, уз званични државни празник, бити и празник за све љубитеље филма. Као што су ТВ гледаоци синоћ могли да уживају у њиховој комедији "Горчило".

* Ваш нови филм се бави љубављу и криминалом.

"То је једна прича која ће се претворити у романтичну причу. Реч је о односу оца и сина, а онда и двоје младих који ће се упркос свим супротностима и проблемима, наћи заједно."

* Како сте се снашли у улози лопова?

"У свакој улози се снађеш. Играо сам ја и љубавнике, хомосексуалце... Све и свашта. И да се не заборави, да сам на почетку каријере код Бранка Коцкице играо и Пају Патка!"

* Као и код већине ваших остварења, намера је да се насмеје публика.

"Све што у животу радимо јесте, не само да насмејемо, већ и да забавимо публику. Надам се да смо у томе и успели."

* Тај специфични црногорски хумор увек пролази код публике.

"И из тог хумора се мора пробрати шта је добро, а шта је мање добро. Избор правог хумора је то што нас увек опредељује и што одлучује."

* Да ли смех може да буде лек за нашу горку стварност?

"Дефинитивно најбољи лек на свету за све наше болести и бољке је смех."

* Ви и Милан сте нераздвојни. Да ли се понекад и не слажете?

"Експлозивни смо и један и други. У току дана се препиремо и реагујемо на све и свашта. А главни циљ је да то што радимо буде што боље. Ми смо добар тандем, а уз нас је и Драган Ђурковић, наш друг и копродуцент, који нам дође као део фамилије."

* Који су вам будући планови?

"Идеја нам је да на пролеће радимо и један позоришни комад. Али, о том - потом. Сада радимо наставак серије "Комшије" и то ћемо снимати пуном паром све до маја. Онда ћемо видети да ли ће то бити и даље настављено као серија или ћемо снимати неки нови филм. У сваком случају, нећемо бити беспослени."

* Шта вам је још обележило протеклу недељу?

"Једне вечери сам с једном девојком изашао на вечеру. То ми је било веома значајно, јер је она заслужила тај лепи провод."

* Да ли ћемо открити њено име?

"Наравно да нећемо."

Извор: Вечерње новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

лав

12.02.2017 16:42

Напаљени пензионер умислио да је Ален Делон.

ОДГОВОРИТЕ