Детаљи уговора - Ристић ускоро Еспањолов!

Никакав уговор између два клуба није постигнут, али се очекује да то буде учињено у наредним данима.

Фудбал 14.02.2017 | 08:30
Детаљи уговора - Ристић ускоро Еспањолов!
Еспањол Михаилу Ристићу нуди четворогодишњи уговор у вредности од 2.000.000 евра, али би талентованом фудбалеру Црвене звезде, након одбијања пореза у Шпанији, припала само половина од те суме, пише Информер.

Левом беку српског шампиона је понуђен растући уговор.

"Прве године Еспањол би платио 350.000, друге 450.000, трће 550.000, а последње године уговора 650.000 евра. То је бруто цифра коју је клуб спреман да издвоји. Уговор је растући да би примамили играча да се све време задржи код њих", каже Информеров извор.

Никакав уговор између два клуба није постигнут, али се очекује да то буде учињено у наредним данима. Звездин услов је да Ристић остане до лета у клубу.

"Не би требало да буде проблема када је реч о договору Еспањола и црвено-белих. Шпанци желе играча и рачунају на њега у будућности, а црвено-белима је потребан новац и надају се да ће зарадити управо на продаји Ристића. Већ наредних дана требало би да се среде све ситнице, а Ристић би се у јуну преселио у Барселону", додаје извор.

Ристић се пре времена вратио у Београд, како би санирао повреду скочног зглоба. Ускоро се очекује и да заврши све детаље око преласка у нови клуб.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар