Detalji ugovora - Ristić uskoro Espanjolov!

Nikakav ugovor između dva kluba nije postignut, ali se očekuje da to bude učinjeno u narednim danima.

Fudbal 14.02.2017 | 08:30
Detalji ugovora - Ristić uskoro Espanjolov!
Espanjol Mihailu Ristiću nudi četvorogodišnji ugovor u vrednosti od 2.000.000 evra, ali bi talentovanom fudbaleru Crvene zvezde, nakon odbijanja poreza u Španiji, pripala samo polovina od te sume, piše Informer.

Levom beku srpskog šampiona je ponuđen rastući ugovor.

"Prve godine Espanjol bi platio 350.000, druge 450.000, trće 550.000, a poslednje godine ugovora 650.000 evra. To je bruto cifra koju je klub spreman da izdvoji. Ugovor je rastući da bi primamili igrača da se sve vreme zadrži kod njih", kaže Informerov izvor.

Nikakav ugovor između dva kluba nije postignut, ali se očekuje da to bude učinjeno u narednim danima. Zvezdin uslov je da Ristić ostane do leta u klubu.

"Ne bi trebalo da bude problema kada je reč o dogovoru Espanjola i crveno-belih. Španci žele igrača i računaju na njega u budućnosti, a crveno-belima je potreban novac i nadaju se da će zaraditi upravo na prodaji Ristića. Već narednih dana trebalo bi da se srede sve sitnice, a Ristić bi se u junu preselio u Barselonu", dodaje izvor.

Ristić se pre vremena vratio u Beograd, kako bi sanirao povredu skočnog zgloba. Uskoro se očekuje i da završi sve detalje oko prelaska u novi klub.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar