Ђоковићи чекају друго дијете

Новак и Јелена Ђоковић добиће крајем лета друго дијете пошто Јелена већ улази у други мјесец трудноће. Извор близак пару открио је да је пар буквално вриштао од среће када су сазнали да ће по други пут постати родитељи, јавља Информер, преносећи писање Блица.

Србија 12.02.2017 | 00:49
Ђоковићи чекају друго дијете
Јелена је почетком године посумњала да је у другом стању па је одлучила да посјети доктора који јој је потврдио срећне вести. Супруга једног од најбољих тенисера на свијету није могла да сачека да дође кући и Новаку саопшти лијепе вијести, већ га је истог тренутка позвала и са њим поделила најрадосније вијести. Њих двоје су буквално вриштали од среће, јер им је одувек била жеља да имају двоје деце - рекао је извор близак пару.

Кад је сазнао да ће по други пут постати отац Новак је био ван себе, вијест је прво подијелио са родитељима и браћом и док су сви заједно били на Копаонику.

- Чим је сазнао Новак је прво желио да позове Срђана и Дијану, али се предомислио и одлучио да им уживо открије све. Када им је рекао сви су се радовали, али су већ на Копаонику почели да праве планове за долазак другог дјетета - навео је извор.

Иначе, Ноле и Јелена су малом Стафану објаснили да ће добити бату или секу што га је неизмерно обрадовало.

- Стефан једва чека да добије брата и сестру и стално поставља занимљива питања о мами и беби - закључио је саговорник београдског листа.

(Информер)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Блуцанка

12.02.2017 09:42

Такви родитељи требају више од двоје дјеце планирати. Срећно!

ОДГОВОРИТЕ