Đokovići čekaju drugo dijete

Novak i Jelena Đoković dobiće krajem leta drugo dijete pošto Jelena već ulazi u drugi mjesec trudnoće. Izvor blizak paru otkrio je da je par bukvalno vrištao od sreće kada su saznali da će po drugi put postati roditelji, javlja Informer, prenoseći pisanje Blica.

Srbija 12.02.2017 | 00:49
Đokovići čekaju drugo dijete
Jelena je početkom godine posumnjala da je u drugom stanju pa je odlučila da posjeti doktora koji joj je potvrdio srećne vesti. Supruga jednog od najboljih tenisera na svijetu nije mogla da sačeka da dođe kući i Novaku saopšti lijepe vijesti, već ga je istog trenutka pozvala i sa njim podelila najradosnije vijesti. Njih dvoje su bukvalno vrištali od sreće, jer im je oduvek bila želja da imaju dvoje dece - rekao je izvor blizak paru.

Kad je saznao da će po drugi put postati otac Novak je bio van sebe, vijest je prvo podijelio sa roditeljima i braćom i dok su svi zajedno bili na Kopaoniku.

- Čim je saznao Novak je prvo želio da pozove Srđana i Dijanu, ali se predomislio i odlučio da im uživo otkrije sve. Kada im je rekao svi su se radovali, ali su već na Kopaoniku počeli da prave planove za dolazak drugog djeteta - naveo je izvor.

Inače, Nole i Jelena su malom Stafanu objasnili da će dobiti batu ili seku što ga je neizmerno obradovalo.

- Stefan jedva čeka da dobije brata i sestru i stalno postavlja zanimljiva pitanja o mami i bebi - zaključio je sagovornik beogradskog lista.

(Informer)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Blucanka

12.02.2017 09:42

Takvi roditelji trebaju više od dvoje djece planirati. Srećno!

ODGOVORITE