Четири пика за Венгеровог насљедника...

Мирор тврди да на Емиратима увелико спремају замену Французу. . .

Фудбал 12.02.2017 | 23:00
Четири пика за Венгеровог насљедника...
Тренер Борусије из Дортмунда Томас Тухел налази се у групи од четворице стручањака који су најозбиљнији кандидати да наследе Арсена Венгера уколико Француз следећег лета напусти Емирате.

Искусни тренер понавља да ће одлуку о будућности донети преко колена, мада је у Лондону појачан страх да би Венгер могао да оде наредног лета.

Према тврдњама Мирора, дискретне консултације о неколицини тренера су већ обављене, а управо је Тухел један од четворице који се уклапа у замисли челника као човек који би могао да настави Арсеналову традицију. Преостала тројица кандидата су тренер ЈувентусаМакс Алегри, Леверкузена Рогер Шмит и Монака Леонардо Жардим.

Тухел је импресионирао челнике Арсенала послом који је обавио након што је наследио Дортмунд од Јиргена Клопа, а постоје информације да је заинтересован за трансфер у Енглеску како би у директном дуелу са својим претходником показао да није „Клопов мали“.

Алегри је наводно такође веома заинтересован за посао у Лондону, док је Жардима у први план препоручио успех са Монаком у Лиги шампиона и пласман у осмину финала.

Ипак, Мирор такође пише и да је за Венгера спреман нови двогодишњи уговор који ће на крају ипак бити потписан, док му Арсенал тражи замену за сваки случај.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар