Četiri pika za Vengerovog nasljednika...

Miror tvrdi da na Emiratima uveliko spremaju zamenu Francuzu. . .

Fudbal 12.02.2017 | 23:00
Četiri pika za Vengerovog nasljednika...
Trener Borusije iz Dortmunda Tomas Tuhel nalazi se u grupi od četvorice stručanjaka koji su najozbiljniji kandidati da naslede Arsena Vengera ukoliko Francuz sledećeg leta napusti Emirate.

Iskusni trener ponavlja da će odluku o budućnosti doneti preko kolena, mada je u Londonu pojačan strah da bi Venger mogao da ode narednog leta.

Prema tvrdnjama Mirora, diskretne konsultacije o nekolicini trenera su već obavljene, a upravo je Tuhel jedan od četvorice koji se uklapa u zamisli čelnika kao čovek koji bi mogao da nastavi Arsenalovu tradiciju. Preostala trojica kandidata su trener JuventusaMaks Alegri, Leverkuzena Roger Šmit i Monaka Leonardo Žardim.

Tuhel je impresionirao čelnike Arsenala poslom koji je obavio nakon što je nasledio Dortmund od Jirgena Klopa, a postoje informacije da je zainteresovan za transfer u Englesku kako bi u direktnom duelu sa svojim prethodnikom pokazao da nije „Klopov mali“.

Alegri je navodno takođe veoma zainteresovan za posao u Londonu, dok je Žardima u prvi plan preporučio uspeh sa Monakom u Ligi šampiona i plasman u osminu finala.

Ipak, Miror takođe piše i da je za Vengera spreman novi dvogodišnji ugovor koji će na kraju ipak biti potpisan, dok mu Arsenal traži zamenu za svaki slučaj.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar