Комшије помогле обнову куће

Прије три дана породицу Лолић из Јошикове воде код Бањалуке задесила је страшна несрећа. За мање од сат времена, кров њихове куће нестао је у пламену који су проуроковале неисправне електроинсталације.

Република Српска 10.02.2017 | 19:58
Комшије помогле обнову куће
Комшије, родбина и пријатељи, помогли су да се кућа, у којој живи петочлана породица Лолић, само за три дана поново оспособи  за становање. Најстарија укућанка, бака Славка, која са сином, снахом и двоје унучади живи од породичне инвалиднине, неизмјерно је захвална.

-Хвала свима који су нам се нашли у невољи и помогли да опет имамо кров над главом, каже 76-годишња Славка Лолић.

Кров је у потпуности уништен у пожару па је било потребно изградити нову конструкцију. У  томе их нису спријечили ни лоши временски услови. Кажу да су Лолићи то заслужили.

-Они су добре комшије и заслужили су да их поштујемо и помажемо. Окупили смо се и властитим снагама поново покрили кућу да не кисне", каже комшија Јеленко Зденковић.         

Један од комшија је Лолићима дао грађу, други цријеп, а вриједне руке осталих су радиле. Кућа је стављена под кров, а Лолићи се надају да ће за мање од седам дана поново спавати у свом дому.

(БН телевизија)
 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

транге

10.02.2017 19:01

Свака цаст комсије,овако се требамо сви помагати па би све било лаксе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

10.02.2017 19:20

Свака част за комшије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луне

10.02.2017 20:00

Браво моји бањалуцани,то се зове хуманост,то се зове људскост то се зове показати Додиковом резиму да народ није као он и његова тајкунска хоботница,народ је свој,са својом муком и својим малим зовотима,без њихове политике,њихових лоповлука и пуних вреца новца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нешо

10.02.2017 20:50

Е ово је оно највриједније у нама, то што нам нико не може одузети и ускратити, то да имамо тај осјећај да све своје обавезе занемаримо, све препреке прескочимо и помогнемо ономе коме је тренутно најпотребније, свака част овим добрим људима, људима великог срца, на њиховој пожртвованости и истрајности, сви треба да се угледамо на њих....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оо

12.02.2017 12:39

Свима добрим људима да бог помогне