Видео: Секси скијашица! Гола Кристина отопила снијег!

Она топи снег. . . Дугачак је низ спортисткиња из Немачке које су решиле да се обнаже и мушку популацију обрадују голишавим фоткама. Од легендарне клизачице Катарине Вит све до скијашице Кристине Гајгер.

Остали спортови 14.02.2017 | 22:20
Видео: Секси скијашица! Гола Кристина отопила снијег!
Кристина има 27. година и бави се алпским скијањем. Девојка која се спушта великим брзинама белим стазама широм света скупила је храброст да се обнажи за „Плејбој”.

- Није ми било лако да се одлучим на овакав корак. Једноставно, никада се нисам сликала без одеће, па ни код куће. Сада се осећам одлично, заиста сам срећна што је све испало како треба - поручила је Кристина.

Живот професионалног спортисте није лак, свесна је тога и ова скијашица. Већ неко време муку мучи са повредом колена.

- Операција је била у мају прошле године. Сада је све ОК, али још осећам бол. Никако да потпуно нестане, како време пролази, учим да тренирам с њим.

Она толико воли да се такмичи, да током трке заборави на све, па и на повреду.

- На стази све нестане! Толико сам фокусирана да успем, да заборавим на бол. Моја форма није на високом нивоу, али сигурна сам да могу само боље. Надам се да ћу успети да будем међу 10 најбољих скијашица на свету.

Ова девојка рођена у Оберсдорфу се у професионалне воде алпског скијања отиснула 2008. Најбољи пласман јој је треће место на Светском купу, а као јуниорка је имала много више успеха. Кристина воли адреналин.

- За мене кажу да сам позитивно луда. Пре две године сам скочила падобраном. Ипак, потпуно сам свесна да спорт понекад може да буде и опасан - каже она.

Прве скије добила је са три године, а каже да не би имала проблем да њене наге слике буду у ормарићима мушких колега.

- То би било сјајно... Значило би да су слике добре. Волела бих да мој будући дечко буде из мог спорта. Нема ништа лепше него кад тренирате с партнером. Ипак, најважније је да се с њим смејем - закључила је Кристина.



Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар