Video: Seksi skijašica! Gola Kristina otopila snijeg!

Ona topi sneg. . . Dugačak je niz sportistkinja iz Nemačke koje su rešile da se obnaže i mušku populaciju obraduju golišavim fotkama. Od legendarne klizačice Katarine Vit sve do skijašice Kristine Gajger.

Ostali sportovi 14.02.2017 | 22:20
Video: Seksi skijašica! Gola Kristina otopila snijeg!
Kristina ima 27. godina i bavi se alpskim skijanjem. Devojka koja se spušta velikim brzinama belim stazama širom sveta skupila je hrabrost da se obnaži za „Plejboj”.

- Nije mi bilo lako da se odlučim na ovakav korak. Jednostavno, nikada se nisam slikala bez odeće, pa ni kod kuće. Sada se osećam odlično, zaista sam srećna što je sve ispalo kako treba - poručila je Kristina.

Život profesionalnog sportiste nije lak, svesna je toga i ova skijašica. Već neko vreme muku muči sa povredom kolena.

- Operacija je bila u maju prošle godine. Sada je sve OK, ali još osećam bol. Nikako da potpuno nestane, kako vreme prolazi, učim da treniram s njim.

Ona toliko voli da se takmiči, da tokom trke zaboravi na sve, pa i na povredu.

- Na stazi sve nestane! Toliko sam fokusirana da uspem, da zaboravim na bol. Moja forma nije na visokom nivou, ali sigurna sam da mogu samo bolje. Nadam se da ću uspeti da budem među 10 najboljih skijašica na svetu.

Ova devojka rođena u Obersdorfu se u profesionalne vode alpskog skijanja otisnula 2008. Najbolji plasman joj je treće mesto na Svetskom kupu, a kao juniorka je imala mnogo više uspeha. Kristina voli adrenalin.

- Za mene kažu da sam pozitivno luda. Pre dve godine sam skočila padobranom. Ipak, potpuno sam svesna da sport ponekad može da bude i opasan - kaže ona.

Prve skije dobila je sa tri godine, a kaže da ne bi imala problem da njene nage slike budu u ormarićima muških kolega.

- To bi bilo sjajno... Značilo bi da su slike dobre. Volela bih da moj budući dečko bude iz mog sporta. Nema ništa lepše nego kad trenirate s partnerom. Ipak, najvažnije je da se s njim smejem - zaključila je Kristina.



Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar