Видео: "Мрзим Јуве, побјеђују због пенала"!

Везиста Роме Рађа Наинголан без длаке на језику о ривалу у борби за титулу.  Контроверзни снимак Најнголана: Мрзим Јувентус! У Каљарију сам хтео да дам своја м. . . да га победим! "Мрзим их јер увек побеђују уз помоћ пенала и слободних удараца", рекао је фудбалер Роме.

Фудбал 12.02.2017 | 08:30
Видео: "Мрзим Јуве, побјеђују због пенала"!
Интернетом кружи снимак на коме Раџа Најнголан разговара са навијачима Роме. Није званична изјава, али је све снимљено телефоном. И нимало се неће допасти навијачима Јувентуса.

Снимак је објавио Коријере дело Спорт, а тамо се види Најнголан који седи у аутомобилу, пуши цигарету повремено и прича о мржњи коју осећа према Јувентусу.

Велика је вероватноћа да ће се доминација Јувентуса на Апенинском полуострву наставити и након завршетка ове сезоне пошто "стара дама" има седам бодова предности у односу на Рому и јури ка шестој узастопној титулу...

Много пута су ривали "торинеза" говорили о томе да овај тим има свесрдну помоћ судија у Серији А, а Рађа Наинголан, везиста Роме, отишао је корак даље и изјавио да презире Јувентус.

"Ја мрзим Јувентус и увек ћу га мрзети. Када сам играо у Каљарију остављао сам му*а на терену како бисмо их победили, а скудето су прославили баш против нас, али када смо играли у Трсту. Мрзим их јер увек побеђују због пенала или неких слободних удараца", казао је Белгијанац за "Коријере дело Спорт".

И ту се није зауставио.

"Освојили су Скудето против нас када само играли у Трсту. Мрзим их јер увек побеђују због пенала и слободних удараца. Дошао сам у Рому да освојим нешто против Јувентуса. Ако не освојимо Скудето освојићемо Куп Италије, то вам сада кажем. Против Лација у полуфиналу ћемо добити оба меча, верујте ми".

Он се много пута доводио у везу са Јувентусом, деловао је као човек чија агресивност на средини терена може да да нову димензију тиму Макса Алегрија, али се то изгледа никада неће десити.

"Ја сам увек против њих", поручио је он.

Рома је, занимљиво, ове сезоне добила највише пенала у Серији А (10) док су Јувентусу досуђена два. Међутим, против "вучице" је највише пенала и досуђено, чак 14!

"Дошао сам у Рому како бих освојио неки трофеј против Јувентуса, који увек има помоћ судија. Ако не освојимо титулу у првенству, освојићемо Куп, верујте ми кад кажем", обећао је Белгијанац.



Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар