Video: "Mrzim Juve, pobjeđuju zbog penala"!

Vezista Rome Rađa Naingolan bez dlake na jeziku o rivalu u borbi za titulu.  Kontroverzni snimak Najngolana: Mrzim Juventus! U Kaljariju sam hteo da dam svoja m. . . da ga pobedim! "Mrzim ih jer uvek pobeđuju uz pomoć penala i slobodnih udaraca", rekao je fudbaler Rome.

Fudbal 12.02.2017 | 08:30
Video: "Mrzim Juve, pobjeđuju zbog penala"!
Internetom kruži snimak na kome Radža Najngolan razgovara sa navijačima Rome. Nije zvanična izjava, ali je sve snimljeno telefonom. I nimalo se neće dopasti navijačima Juventusa.

Snimak je objavio Korijere delo Sport, a tamo se vidi Najngolan koji sedi u automobilu, puši cigaretu povremeno i priča o mržnji koju oseća prema Juventusu.

Velika je verovatnoća da će se dominacija Juventusa na Apeninskom poluostrvu nastaviti i nakon završetka ove sezone pošto "stara dama" ima sedam bodova prednosti u odnosu na Romu i juri ka šestoj uzastopnoj titulu...

Mnogo puta su rivali "torineza" govorili o tome da ovaj tim ima svesrdnu pomoć sudija u Seriji A, a Rađa Naingolan, vezista Rome, otišao je korak dalje i izjavio da prezire Juventus.

"Ja mrzim Juventus i uvek ću ga mrzeti. Kada sam igrao u Kaljariju ostavljao sam mu*a na terenu kako bismo ih pobedili, a skudeto su proslavili baš protiv nas, ali kada smo igrali u Trstu. Mrzim ih jer uvek pobeđuju zbog penala ili nekih slobodnih udaraca", kazao je Belgijanac za "Korijere delo Sport".

I tu se nije zaustavio.

"Osvojili su Skudeto protiv nas kada samo igrali u Trstu. Mrzim ih jer uvek pobeđuju zbog penala i slobodnih udaraca. Došao sam u Romu da osvojim nešto protiv Juventusa. Ako ne osvojimo Skudeto osvojićemo Kup Italije, to vam sada kažem. Protiv Lacija u polufinalu ćemo dobiti oba meča, verujte mi".

On se mnogo puta dovodio u vezu sa Juventusom, delovao je kao čovek čija agresivnost na sredini terena može da da novu dimenziju timu Maksa Alegrija, ali se to izgleda nikada neće desiti.

"Ja sam uvek protiv njih", poručio je on.

Roma je, zanimljivo, ove sezone dobila najviše penala u Seriji A (10) dok su Juventusu dosuđena dva. Međutim, protiv "vučice" je najviše penala i dosuđeno, čak 14!

"Došao sam u Romu kako bih osvojio neki trofej protiv Juventusa, koji uvek ima pomoć sudija. Ako ne osvojimo titulu u prvenstvu, osvojićemo Kup, verujte mi kad kažem", obećao je Belgijanac.



Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar