Шта треба знати о путовању авионом

Књига „Све што је потребно знати о путовању авионом” др Александра Симића, представљена је у хотелу „Краун плаза”. Реч је о делу написаном популарним језиком које нуди одговоре на најчешћа питања које постављају радознали путници, али и они који се плаше летења.

Србија 09.02.2017 | 07:07
Шта треба знати о путовању авионом
Објашњења на низ недоумица па и заблуда дао је аутор иза кога је вишедеценијско искуство на пословима комерцијале и безбедбости у ваздушном саобраћају, од чега последњих 25 година у државама региона и Европе.

Како се могло чути на промоцији, на којој се из више аспеката говорило о ваздухопловству као високо организованој делатности, статистика јасно говори да је ваздушни саобраћај и даље у експанзији и да је све безбеднији - несрећа је све мање.



Књига др Симића, како је рекао новинар и пилот Зоран Модли, обрађује разне детаље везане за летење, како из угла пилота, тако и о конструкцији авиона и комерцијалним питањима.

Присутнима су се обратили и Зоран Рапајић, испред издавача „Адмирал букс”, и др Драган Вуковић, из градског Секретаријата за енергетику. Иначе, обојица су, како су са поносом током вечери више пута истицали, другови др Симића из његовог „старог краја” – Блока 45.

Коментари / 0

Оставите коментар