Šta treba znati o putovanju avionom

Knjiga „Sve što je potrebno znati o putovanju avionom” dr Aleksandra Simića, predstavljena je u hotelu „Kraun plaza”. Reč je o delu napisanom popularnim jezikom koje nudi odgovore na najčešća pitanja koje postavljaju radoznali putnici, ali i oni koji se plaše letenja.

Srbija 09.02.2017 | 07:07
Šta treba znati o putovanju avionom
Objašnjenja na niz nedoumica pa i zabluda dao je autor iza koga je višedecenijsko iskustvo na poslovima komercijale i bezbedbosti u vazdušnom saobraćaju, od čega poslednjih 25 godina u državama regiona i Evrope.

Kako se moglo čuti na promociji, na kojoj se iz više aspekata govorilo o vazduhoplovstvu kao visoko organizovanoj delatnosti, statistika jasno govori da je vazdušni saobraćaj i dalje u ekspanziji i da je sve bezbedniji - nesreća je sve manje.



Knjiga dr Simića, kako je rekao novinar i pilot Zoran Modli, obrađuje razne detalje vezane za letenje, kako iz ugla pilota, tako i o konstrukciji aviona i komercijalnim pitanjima.

Prisutnima su se obratili i Zoran Rapajić, ispred izdavača „Admiral buks”, i dr Dragan Vuković, iz gradskog Sekretarijata za energetiku. Inače, obojica su, kako su sa ponosom tokom večeri više puta isticali, drugovi dr Simića iz njegovog „starog kraja” – Bloka 45.

Komentari / 0

Ostavite komentar