Како је Меси утишао бучне комшије? Просто...!

Месијева породица дуго је имала проблема са буком у комшилуку, тако да је омалени Аргентинац морао нешто да уради.

Фудбал 12.02.2017 | 21:00
Како је Меси утишао бучне комшије? Просто...!
Шта просечан човек може да уради када константно има проблема са бучним комшијама?

Да их културно замоли да се утишају... Да их пријави полицији... Да им запрети, евентуално, мада… На крају, опција је и да се сам одсели негде где је мирније...

Али, када сте Лионел Меси и када годишње од фудбала и спонзорстава зарађујете преко 40 милиона евра, постоје и друге опције.

Хрватски фудбалер Иван Ракитић у једном од интервјуа које је дао открио је како је један од најбољих фудбалера света свих времена решио проблем који је дуго имао у луксузном делу Барселоне, Кастељдефелс, где у скупоценој вили живи са дугогодишњом партнерком Антонелом Рокуцо и њиховим синовима, Тијагом (4) и Матеом (1).

Ракитић је открио да је Меси, након што је схватио да сви апели и молбе неће променити животни стил његових богатих комшија, одлучио да их исели тако што ће - купити њихову кућу!

"Лео је морао да купи њихову кућу тако да би имао мир. Срећом, никада нисам имао такве проблем", рекао је Ракитић за хрватски "Нови лист".

Цео тај догађај, наводно, догодио се пре четири године када је на свет дошао мали Тијаго.

Месијеве комшије су, према овој причи, изнајмљивали неке од соба у својој вили и тако приходовали, а најчешће се догађало да су те собе рентирали млади, раскалашни туристи, који су просто желели што луђе да се проведу у Барселони, а то је углавном значило - много журки, много гласне музике, много алкохола и буке у "ситним сатима".

Сада је у том крају тишина...

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар