Kako je Mesi utišao bučne komšije? Prosto...!

Mesijeva porodica dugo je imala problema sa bukom u komšiluku, tako da je omaleni Argentinac morao nešto da uradi.

Fudbal 12.02.2017 | 21:00
Kako je Mesi utišao bučne komšije? Prosto...!
Šta prosečan čovek može da uradi kada konstantno ima problema sa bučnim komšijama?

Da ih kulturno zamoli da se utišaju... Da ih prijavi policiji... Da im zapreti, eventualno, mada… Na kraju, opcija je i da se sam odseli negde gde je mirnije...

Ali, kada ste Lionel Mesi i kada godišnje od fudbala i sponzorstava zarađujete preko 40 miliona evra, postoje i druge opcije.

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić u jednom od intervjua koje je dao otkrio je kako je jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena rešio problem koji je dugo imao u luksuznom delu Barselone, Kasteljdefels, gde u skupocenoj vili živi sa dugogodišnjom partnerkom Antonelom Rokuco i njihovim sinovima, Tijagom (4) i Mateom (1).

Rakitić je otkrio da je Mesi, nakon što je shvatio da svi apeli i molbe neće promeniti životni stil njegovih bogatih komšija, odlučio da ih iseli tako što će - kupiti njihovu kuću!

"Leo je morao da kupi njihovu kuću tako da bi imao mir. Srećom, nikada nisam imao takve problem", rekao je Rakitić za hrvatski "Novi list".

Ceo taj događaj, navodno, dogodio se pre četiri godine kada je na svet došao mali Tijago.

Mesijeve komšije su, prema ovoj priči, iznajmljivali neke od soba u svojoj vili i tako prihodovali, a najčešće se događalo da su te sobe rentirali mladi, raskalašni turisti, koji su prosto želeli što luđe da se provedu u Barseloni, a to je uglavnom značilo - mnogo žurki, mnogo glasne muzike, mnogo alkohola i buke u "sitnim satima".

Sada je u tom kraju tišina...

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar