Зашто Ливерпул стаје?!

Везиста је изнео своје виђење разлога лоше форме тима са Енфилда.

Фудбал 10.02.2017 | 18:30
Зашто Ливерпул стаје?!
Проблеми Ливерпула трају и трају и довели су га до чак четири пораза у последњих пет мечева. Последица те "минус фазе" је и жесток пад "Редса" на табели Премијер лиге, па су сада пети, са само бодом више од Јунајтеда, који је шести.

Првотимци славног клуба, чији навијачи чекају титулу од 1990. године, испали су у 2017. из оба купа и "смеши" им се још једно тешко пролеће, на каква су одавно навикли своје навијаче.

Везиста Ливерпула Адам Лалана разговарао је са новинарима "Ливерпул Ехоа" о узроцима лоше форме и новог пада свог тима.

Према његовом мишљењу - највећи проблем је искуство.

"Погледајте Челси. Они су навикли на победе. Они знају како да побеђују, чак и кад не играју најбоље. Не морате увек да постигнете пет или шест голова. Можда је то област на којој морамо да се поправимо. Можда је потребно да схватимо колико смо добри с времена на време", каже Лалана.

''Џејмс Милнер је вероватно једини у нашем тиму који има такво искуство - и то само зато што оно настаје освајањем трофеја, а он је освајао у Манчестер ситију. Други момци, укључујући и мене, нисмо освајали титуле или много куп такмичења, па морамо да учимо од њега и да га слушамо, јер је такво искуство најзначајније. Морамо да учимо и да почнемо да поново побеђујемо - што је пре могуће", додао је везиста.

Ливерпул је у новембру био на врху табеле, али тај период сада делује веома, веома далеко. Фокус "Редса" у међувремену је враћен на амбиције које су истицали и током припрема - а оне се односе (само) на пласман у Лигу шампиона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар