Zašto Liverpul staje?!

Vezista je izneo svoje viđenje razloga loše forme tima sa Enfilda.

Fudbal 10.02.2017 | 18:30
Zašto Liverpul staje?!
Problemi Liverpula traju i traju i doveli su ga do čak četiri poraza u poslednjih pet mečeva. Posledica te "minus faze" je i žestok pad "Redsa" na tabeli Premijer lige, pa su sada peti, sa samo bodom više od Junajteda, koji je šesti.

Prvotimci slavnog kluba, čiji navijači čekaju titulu od 1990. godine, ispali su u 2017. iz oba kupa i "smeši" im se još jedno teško proleće, na kakva su odavno navikli svoje navijače.

Vezista Liverpula Adam Lalana razgovarao je sa novinarima "Liverpul Ehoa" o uzrocima loše forme i novog pada svog tima.

Prema njegovom mišljenju - najveći problem je iskustvo.

"Pogledajte Čelsi. Oni su navikli na pobede. Oni znaju kako da pobeđuju, čak i kad ne igraju najbolje. Ne morate uvek da postignete pet ili šest golova. Možda je to oblast na kojoj moramo da se popravimo. Možda je potrebno da shvatimo koliko smo dobri s vremena na vreme", kaže Lalana.

''Džejms Milner je verovatno jedini u našem timu koji ima takvo iskustvo - i to samo zato što ono nastaje osvajanjem trofeja, a on je osvajao u Mančester sitiju. Drugi momci, uključujući i mene, nismo osvajali titule ili mnogo kup takmičenja, pa moramo da učimo od njega i da ga slušamo, jer je takvo iskustvo najznačajnije. Moramo da učimo i da počnemo da ponovo pobeđujemo - što je pre moguće", dodao je vezista.

Liverpul je u novembru bio na vrhu tabele, ali taj period sada deluje veoma, veoma daleko. Fokus "Redsa" u međuvremenu je vraćen na ambicije koje su isticali i tokom priprema - a one se odnose (samo) na plasman u Ligu šampiona.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar