ЕЛ: Звезда без Јовића стигла у Москву...

Плејмејкер црвено-белих и даље се опоравља од повреде леђа, због које ове седмице није ни тренирао.

Кошарка 08.02.2017 | 17:45
ЕЛ: Звезда без Јовића стигла у Москву...
Црвена звезда мтс допутовала је у главни град Русије.

Екипа Дејана Радоњића стигла је на гостовање московском ЦСКА (четвртак, 19 часова), на којем неће рачунати на повређеног плејмејкера Стефана Јовића.

Организатор игре Звезде стиснуо је зубе и упркос болу наступио против Ефеса и Партизана, али је уочи пута у Москву дефинитивно одлучено да носилац игре црвено-белих мирује до даљег.

"Стефан Јовић није у тиму. Он није тренирао од утакмице са Партизаном и опоравља се од повреде леђа", потврдио је Радоњић.

За разлику од "плеја", бек Звезде Немања Дангубић придружио се тренинзима, али није довољно опорављен од повреде тетиве да заигра.

"Дангубић такође неће играти", прецизирао је Радоњић.

У најави утакмице против првака, који је у првом делу сезоне "пао" у Комбанк арени, тренер Звезде рекао је да његов тим упркос проблемима мора да пружи максимум.

"Очекује нас нова утакмица са прваком Европе, који и ове сезоне има пуно разлога да верује да може да одбрани трофеј. Ми имамо нашу проблематику која је присутна још од утакмице са Панатинаикосом... Без обзира на све наведено, морамо дати све од себе, јер желимо да одиграмо добру утакмицу у Русији", подвукао је тренер црвено-белих.

Црвено-бели ће у среду тренирати у "Мега спорт Арени", на паркету на којем су прошле године против "армејаца" наступили у Топ 8 фази.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар