EL: Zvezda bez Jovića stigla u Moskvu...

Plejmejker crveno-belih i dalje se oporavlja od povrede leđa, zbog koje ove sedmice nije ni trenirao.

Košarka 08.02.2017 | 17:45
EL: Zvezda bez Jovića stigla u Moskvu...
Crvena zvezda mts doputovala je u glavni grad Rusije.

Ekipa Dejana Radonjića stigla je na gostovanje moskovskom CSKA (četvrtak, 19 časova), na kojem neće računati na povređenog plejmejkera Stefana Jovića.

Organizator igre Zvezde stisnuo je zube i uprkos bolu nastupio protiv Efesa i Partizana, ali je uoči puta u Moskvu definitivno odlučeno da nosilac igre crveno-belih miruje do daljeg.

"Stefan Jović nije u timu. On nije trenirao od utakmice sa Partizanom i oporavlja se od povrede leđa", potvrdio je Radonjić.

Za razliku od "pleja", bek Zvezde Nemanja Dangubić pridružio se treninzima, ali nije dovoljno oporavljen od povrede tetive da zaigra.

"Dangubić takođe neće igrati", precizirao je Radonjić.

U najavi utakmice protiv prvaka, koji je u prvom delu sezone "pao" u Kombank areni, trener Zvezde rekao je da njegov tim uprkos problemima mora da pruži maksimum.

"Očekuje nas nova utakmica sa prvakom Evrope, koji i ove sezone ima puno razloga da veruje da može da odbrani trofej. Mi imamo našu problematiku koja je prisutna još od utakmice sa Panatinaikosom... Bez obzira na sve navedeno, moramo dati sve od sebe, jer želimo da odigramo dobru utakmicu u Rusiji", podvukao je trener crveno-belih.

Crveno-beli će u sredu trenirati u "Mega sport Areni", na parketu na kojem su prošle godine protiv "armejaca" nastupili u Top 8 fazi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar