Приоритет Србије је стабилност Балкана

Предсједник Србије Томислав Николић истакао је у разговору са амбасадором Кине у Београду Ли Манчангом да је приоритет Србије одржавање стабилности и мира на Балкану.

Србија 08.02.2017 | 14:07
Приоритет Србије је стабилност Балкана
Током састанка у Београду разговарано је и о току реализације заједничких српско-кинеских привредних пројеката, као и о перспективама будуће сарадње компанија из двије земље, саопштено је из Предсједништва Србије.

Манчанг је представио и могући термин кинеске стране за предстојећу посјету Николића Кини, која би требало да буде организована на позив предсједника Кине Си Ђипинга.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Зути цовек

08.02.2017 13:22

Да Али СА Сасом Јанковицем,новим председником Србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзоо

08.02.2017 13:34

Николиц је највеци националност. Логицно је да те висе им да нема на политицкој сцени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

08.02.2017 14:15

Ко је СРБин а ко није само Бог зна. На рјецима су СРБи многи "политицари" који се позивају на СРБство када њима СРБство треба а на дјелима у политици обицно СРБа нигдје нема. Стабилност Балкана се не постизе нејасном политиком и слабом СРБијом вец јасним политицким СРБским ставовима са којима се бране интереси СРБскиг Народа, и јаком СРБијом која треба поново од гробара СРБства да постане њехов пијемонт који це довести до ослибодјенха и уједињења свих СРБа из свих СРБски земаља које се спомињу у Светосавској Химни у једну недељуву и јединствену Свету Савину СРБију!

Name

Бураз Тома

08.02.2017 13:47

Николиц ЦЕ бити нови амбасадор Србије у Москви .Ниста висе на срецу.

ОДГОВОРИТЕ