Prioritet Srbije je stabilnost Balkana

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić istakao je u razgovoru sa ambasadorom Kine u Beogradu Li Mančangom da je prioritet Srbije održavanje stabilnosti i mira na Balkanu.

Srbija 08.02.2017 | 14:07
Prioritet Srbije je stabilnost Balkana
Tokom sastanka u Beogradu razgovarano je i o toku realizacije zajedničkih srpsko-kineskih privrednih projekata, kao i o perspektivama buduće saradnje kompanija iz dvije zemlje, saopšteno je iz Predsjedništva Srbije.

Mančang je predstavio i mogući termin kineske strane za predstojeću posjetu Nikolića Kini, koja bi trebalo da bude organizovana na poziv predsjednika Kine Si Đipinga.

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Zuti covek

08.02.2017 14:22

Da Ali SA Sasom Jankovicem,novim predsednikom Srbije.

ODGOVORITE
Name

Dzoo

08.02.2017 14:34

Nikolic je najveci nacionalnost. Logicno je da te vise im da nema na politickoj sceni.

ODGOVORITE
Name

Mihailo Mikic

08.02.2017 15:15

Ko je SRBin a ko nije samo Bog zna. Na rjecima su SRBi mnogi "politicari" koji se pozivaju na SRBstvo kada njima SRBstvo treba a na djelima u politici obicno SRBa nigdje nema. Stabilnost Balkana se ne postize nejasnom politikom i slabom SRBijom vec jasnim politickim SRBskim stavovima sa kojima se brane interesi SRBskig Naroda, i jakom SRBijom koja treba ponovo od grobara SRBstva da postane njehov pijemont koji ce dovesti do oslibodjenha i ujedinjenja svih SRBa iz svih SRBski zemalja koje se spominju u Svetosavskoj Himni u jednu nedeljuvu i jedinstvenu Svetu Savinu SRBiju!

Name

Buraz Toma

08.02.2017 14:47

Nikolic CE biti novi ambasador Srbije u Moskvi .Nista vise na srecu.

ODGOVORITE