Цеца сина испраћа у војску великом фештом

Фолк звезда Светлана - Цеца Ражнатовић планира велико славље којим ће испратити сина Вељка у војску, а за „Блиц” је открила да ће испоштовати све традиционалне српске обичаје.

Забава 08.02.2017 | 08:38
Цеца сина испраћа у војску великом фештом
- Вељко већ одавно има жељу да одслужи војни рок, да прође обуку. Али, због обавеза на факултету, то није могао да уради, па је у принципу план да оде на тромесечну обуку док је на распусту. Можда се њему допадне и остане тамо - каже Цеца за „Блиц“.

Вељко би на одслужење војног рока требало да оде средином јула. Одличан повод за велику фешту у кући Ражнатовића.

- Што бих испраћај у војску правила у кругу породице. Зна се како се војник шаље у војску, све ће бити онако како обичаји налажу, а мене посебно радује јер је то још један битан дан за нашу породицу - истиче Цеца.
Поносна мама је одмалена својој деци усађивала праве вредности, па ова Вељкова одлука никога није зачудила.

Она се труди да им покаже прави пут.

- Учим их првенствено да буду добри људи. Тако их одгајам одмалена јер сматрам да је то на првом месту. Важно је да поштују традиционалне вредности, пријатељство, јер се то негује само из једног разлога, зато што не може да буде једнострано, већ мора обострано. Учим их да би требало да буду свесни да ће доживљавати издаје, али и да ће им се десити да имају пријатеље из користи, као и да многе љубави могу да буду испраћене на исти начин. Да препознају са каквим намерама им прилазе људи јер се мени дешавало да доживим разочарања, а доживљавам их и данас. Колико год да сте искусни, деси вам се да вас људи повреде, колико год чистог срца улазите, људи вас повређују јер су људи кварљива роба - наводи фолк дива која се у пријатељству неколико пута опекла:

- У свим тешким тренуцима су ми се искристалисале ствари ко ми је прави пријатељ, а ко не. Нисам доживела огромна разочарања, јер за све које сам мислила да су ми пријатељи, то су заправо и били. Дешава се да вам прија нечија енергија, а онда се испостави да то није то. Али када год да се испостави, боље да доживите на време, него да целог живота будете у заблуди. Било да се ради о емотивној вези или пријатељству, не мења ствари, само када је нешто искрено може да буде јако и лепо - рекла је Цеца.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Последњи кинески цар

08.02.2017 08:58

Јао ,па упишкио сам се од среће када сам ово прочитао. Како лијепо и дирљиво. Овај "узорни " дечко је и раније хтио у војску ,али није могао јер је марљиво учио и полагао испите. Какав патриотизам. Мислим да људи у војсци Србије немогу дочекати тренутак када ће им Вељко доћи. Мама ће му направити фешту ,заслужио је. Биће ту наравно најмање десетак ТВ екипа које ће забиљежити овај историјски тренутак. Селфи има да ради само тако. Шиптарима се већ тресу гаће када чују за овог новог војника. Наш Рамбо ,један и једини. Само када би покушао затворити уста када се слика, био би можда љепши?! Увијек зине као "пеш" .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

08.02.2017 15:10

Какав си ти болесник, иди ради несто, мозда ти се и мозак развије. Како мозес тако мрзити неког кога и не знас? Болест не бира.

Name

Ре

08.02.2017 18:35

Свака цаст царе !

Name

за Последњи кинески цар

08.02.2017 18:55

Одлицан си. Духовито и тацно.

Name

Последњи кинески цар

09.02.2017 08:44

За БЛ: Поштовани пријатељу. Немаш апсолутно никакав разлог да ме вријеђаш,али то можда више говори о теби него о мени. Нисам никакав болесник а сматрам да ми је мозак довољно развијен. У мом коментару нема мржње већ велика доза сарказма ,надам се да знаш шта то значи. Сарказма, јер смо дотакнули дно и претворили се у друштво које цијени људе који имају новац ,а није битно на који се начин дошло до новца. ...

Name

БЛАГО НАМА С НАМА

08.02.2017 09:55

Данас мајко жениш свога синааа... Пардон, шаљеш у вијнике. Једна је мајка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Регрутни Центар

08.02.2017 11:38

Управо оваквих кадрова фали војсци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ак

08.02.2017 18:43

Ако је повукао на оца бице добар војник.

ОДГОВОРИТЕ