Многе људе мотивише новац, ја нисам један од њих!

"Мотивисан сам освајањем трофеја. Срећан сам у Тотенхему, сваки дан на посао одлазим са осмехом на лицу и то је најважније", каже млади голгетер.

Фудбал 12.02.2017 | 21:30
Многе људе мотивише новац, ја нисам један од њих!
У професионалном спорту све је мање врхунских спортиста којима новац није превасходна ствар у послу којим се баве, али још увек има и оних који пре свега рачунају остварене резултате и освојене трофеје.

Хари Кејн размишља управо тако, постигао је 63 гола на 102 наступа у дресу Певаца, а по енглеским медијима се помињало интересовање Реал Мадрида и спремност кинеских клубова да му понуде недељна примања од скоро 600.000 евра

"Ми имамо млад тим, младог и фантастичног менаџера, имаћемо нови стадиону у наредне две године и нови тренинг центар. Све је у развоју, ја желим да будем део тога и клуб жели тако. Не видим због чега не могу да останем овде до краја каријере. Неки људи су мотивисани новцем - ја нисам један од њих. Мотивисан сам освајањем трофеја. Срећан сам у Тотенхему, сваки дан на посао одлазим са осмехом на лицу и то је најважније. Новац је само бонус на посао, али вас не чини увек срећним", рекао је Кејн.

Ове сезоне је одиграо 19 утакмица и постигао 14 голова у Премијер лиги, чиме је наставио серију погодака која траје пуне три сезоне.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар