Mnoge ljude motiviše novac, ja nisam jedan od njih!

"Motivisan sam osvajanjem trofeja. Srećan sam u Totenhemu, svaki dan na posao odlazim sa osmehom na licu i to je najvažnije", kaže mladi golgeter.

Fudbal 12.02.2017 | 21:30
Mnoge ljude motiviše novac, ja nisam jedan od njih!
U profesionalnom sportu sve je manje vrhunskih sportista kojima novac nije prevashodna stvar u poslu kojim se bave, ali još uvek ima i onih koji pre svega računaju ostvarene rezultate i osvojene trofeje.

Hari Kejn razmišlja upravo tako, postigao je 63 gola na 102 nastupa u dresu Pevaca, a po engleskim medijima se pominjalo interesovanje Real Madrida i spremnost kineskih klubova da mu ponude nedeljna primanja od skoro 600.000 evra

"Mi imamo mlad tim, mladog i fantastičnog menadžera, imaćemo novi stadionu u naredne dve godine i novi trening centar. Sve je u razvoju, ja želim da budem deo toga i klub želi tako. Ne vidim zbog čega ne mogu da ostanem ovde do kraja karijere. Neki ljudi su motivisani novcem - ja nisam jedan od njih. Motivisan sam osvajanjem trofeja. Srećan sam u Totenhemu, svaki dan na posao odlazim sa osmehom na licu i to je najvažnije. Novac je samo bonus na posao, ali vas ne čini uvek srećnim", rekao je Kejn.

Ove sezone je odigrao 19 utakmica i postigao 14 golova u Premijer ligi, čime je nastavio seriju pogodaka koja traje pune tri sezone.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar