Монтела поручио Баки: Отвори се за добар ресторан ако хоћеш да играш!

Занимљив одговор Милановог шефа струке на питање о томе да ли ће Колумбијац играти.

Фудбал 09.02.2017 | 14:30
Монтела поручио Баки: Отвори се за добар ресторан ако хоћеш да играш!
Карлос Бака се јавно извинио и обећао да ће целу екипу одвести на вечеру у знак покајања. Новинари су се заинтересовали око одговора Винченца Монтеле. Да ли је тренер Милана прихватио извињење? И да ли ће колумбијски нападач на основу тог извињења добити помиловање и наћи ће се у конкуренцији за наредне мечеве Росонера, почевши од сутрашњег са Болоњом

"Да ли ће играти сутра? Видећемо који је ресторан резервисао. Зависиће и од тога", нашалио сеМонтела и у озбиљнијем тону додао да је проблем решен, пошто је Бака схватио да је претерао када је одбио да се рукује са шефом пошто је измењен у сусрету са Сампдоријом на коме су Росонери претрпели и четврти узастопни пораз.

Пали су на осмо место, па се већ сада спекулише о смени Монтеле, иако је општи утисак да је са лимитираним тимом он ове сезоне обавио добар посао. Пласман у Лигу шампиона, који није био циљ пред почетак сезоне, али је постао тиха патња после доброг почетка сезоне, сада је под великим знаком питања.

"Не придајем томе посебну тежину. Размишљам о иницијалним циљевима, а они су били да прво створимо игру. То ми је речено када сам потписивао за Милан. И мислим да смо на добром путу. Није фудбал проста математичка једначина. Није увек могуће испричати целу причу на основу бројки. Не побеђује увек бољи тим", миран је Монтела.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар