Montela poručio Baki: Otvori se za dobar restoran ako hoćeš da igraš!

Zanimljiv odgovor Milanovog šefa struke na pitanje o tome da li će Kolumbijac igrati.

Fudbal 09.02.2017 | 14:30
Montela poručio Baki: Otvori se za dobar restoran ako hoćeš da igraš!
Karlos Baka se javno izvinio i obećao da će celu ekipu odvesti na večeru u znak pokajanja. Novinari su se zainteresovali oko odgovora Vinčenca Montele. Da li je trener Milana prihvatio izvinjenje? I da li će kolumbijski napadač na osnovu tog izvinjenja dobiti pomilovanje i naći će se u konkurenciji za naredne mečeve Rosonera, počevši od sutrašnjeg sa Bolonjom

"Da li će igrati sutra? Videćemo koji je restoran rezervisao. Zavisiće i od toga", našalio seMontela i u ozbiljnijem tonu dodao da je problem rešen, pošto je Baka shvatio da je preterao kada je odbio da se rukuje sa šefom pošto je izmenjen u susretu sa Sampdorijom na kome su Rosoneri pretrpeli i četvrti uzastopni poraz.

Pali su na osmo mesto, pa se već sada spekuliše o smeni Montele, iako je opšti utisak da je sa limitiranim timom on ove sezone obavio dobar posao. Plasman u Ligu šampiona, koji nije bio cilj pred početak sezone, ali je postao tiha patnja posle dobrog početka sezone, sada je pod velikim znakom pitanja.

"Ne pridajem tome posebnu težinu. Razmišljam o inicijalnim ciljevima, a oni su bili da prvo stvorimo igru. To mi je rečeno kada sam potpisivao za Milan. I mislim da smo na dobrom putu. Nije fudbal prosta matematička jednačina. Nije uvek moguće ispričati celu priču na osnovu brojki. Ne pobeđuje uvek bolji tim", miran je Montela.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar