Божинов: Питајте Управу да ли остајем!

Бугарски нападач Валери Божинов поручио је навијачима који се интересују за његов статус у Партизану да морају да питају управу.

Фудбал 07.02.2017 | 22:40
Божинов: Питајте Управу да ли остајем!
Божинов је постигао 25 голова на 67 наступа у црно-белом дресу, седам ове сезоне, има уговор до лета, али није у плановима тренера Марка Николића.

Бугарски нападач налази се у Београду док се остатак екипе на Кипру спрема за пролећни део сезоне која почиње 18. фебруара.

"Ја сам увек спреман за Партизан. Морате да питате господина (Милоша) Вазуру, Вучелу (Милорада Вучелића, прим. аут) и директора (Ивицу) Илиева. Ја радим и спремам се за Партизан. Имам јос шест месеци уговора и ја хоћу и желим да играм за Партизан и да се борим за Партизан. Сви ме питате да ли остајем, зашто нисам са екипом и тако даље, ја не желим да вам лажем о свом статусу. Што се мене тиче је дајем све од себе да помогнем Партизану да се бори за титулу. Партизан је велики клуб са велики навијачима. Хвала вам за подршку коју ми дајете. Док сам у Партизан остављаћу срце на терену за овај велики дрес. Али мој статус тренутно морате да питате управу Партизана", написао је Божинов на Инстаграму.

Божинов има 30 година, током каријере коју је почео у Серији А играо је за Лече, Фиорентину, Јувентус, Манчестер Сити, Парму, Спортинг Лисабон, Верону, Левски и Тернану, пре доласка у Београд 2015.

На 369 утакмица постигао је 96 голова за наведене клубове, док на 43 наступа за репрезентацију Бугарске је дао шест.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар