Božinov: Pitajte Upravu da li ostajem!

Bugarski napadač Valeri Božinov poručio je navijačima koji se interesuju za njegov status u Partizanu da moraju da pitaju upravu.

Fudbal 07.02.2017 | 22:40
Božinov: Pitajte Upravu da li ostajem!
Božinov je postigao 25 golova na 67 nastupa u crno-belom dresu, sedam ove sezone, ima ugovor do leta, ali nije u planovima trenera Marka Nikolića.

Bugarski napadač nalazi se u Beogradu dok se ostatak ekipe na Kipru sprema za prolećni deo sezone koja počinje 18. februara.

"Ja sam uvek spreman za Partizan. Morate da pitate gospodina (Miloša) Vazuru, Vučelu (Milorada Vučelića, prim. aut) i direktora (Ivicu) Ilieva. Ja radim i spremam se za Partizan. Imam jos šest meseci ugovora i ja hoću i želim da igram za Partizan i da se borim za Partizan. Svi me pitate da li ostajem, zašto nisam sa ekipom i tako dalje, ja ne želim da vam lažem o svom statusu. Što se mene tiče je dajem sve od sebe da pomognem Partizanu da se bori za titulu. Partizan je veliki klub sa veliki navijačima. Hvala vam za podršku koju mi dajete. Dok sam u Partizan ostavljaću srce na terenu za ovaj veliki dres. Ali moj status trenutno morate da pitate upravu Partizana", napisao je Božinov na Instagramu.

Božinov ima 30 godina, tokom karijere koju je počeo u Seriji A igrao je za Leče, Fiorentinu, Juventus, Mančester Siti, Parmu, Sporting Lisabon, Veronu, Levski i Ternanu, pre dolaska u Beograd 2015.

Na 369 utakmica postigao je 96 golova za navedene klubove, dok na 43 nastupa za reprezentaciju Bugarske je dao šest.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar