Дувају ли неки нови политички вјетрови

Политичка преслагања у оба бх. ентитета су на сцени тако да се већ сада може рећи да ће и ова година протећи без видног опоравка економије и побољшања услова за грађане. Неће доћи ни до спектакуларних хапшења оних који су ојадили и Републику Српску и Федерацију БиХ.

Босна и Херцеговина 07.02.2017 | 15:08
Дувају ли неки нови политички вјетрови
Хтјели признати или не стварност је да се у бољем ентитету, како то власт зове Републику Српску, лошије живи него код оних у Федерацији. Такође, у Федерацији, која није ослобођена крупних афера понеки политичар и заврси "иза браве" у односу на Републику Српску.

Веза власти и криминалних структура тако је испреплетена, да се често у неофицијелним разговорима може чути да је РС у таквом стању да њом управљају мафијашке структуре, а ништа боље није ни у остатку ове земље.

Ова година није изборна, али по свему судећи главна битка се води око позиционирања странака пред наредне опште изборе који ће се одржати тек на јесен наредне године.

Тако у водећим странкама, српским, бошњачким и хрватским у току је велико преслагање.

У СДА кључа, тако да већ поједине фракције излазе ван тих оквира, а и код Хрвата се нешто дешава.

Играње на националну карту одговарало је само властодршцима на све три стране и санкције Милораду Додику изазвале су страх и узнемирење, без обзира што се то у јавности покушава сакрити.

Одређена тишина завладала је унутар те странке, јер се на назире у ком правцу ће се ствари одвијати у наредном периоду. Страх се увукао и у тајкунске редове, наслоњене на ту странку.

Прављење криза и конфликта на националној основи одговарало је политичарима, посебно тројцу - Додик, Изетбеговић и Човић, али не и народима чијим осјећањима су манипулисали.

Да је враг однио шалу увидјели су и они сами, јер је постало јасно да се неће дозволити кочење пута БиХ према ЕУ, а на коме ће морати да се деси "санадеризација" и на овом просотору. Кога ће то да захвати тешко је знати, али потенцијалних кандидата је пуно.

Иако СНСД још увијек важи за главну странку, примјетно је да и код њих има одређјених груписања. Тако се може чути да је алтернатива Милораду Додику најозбиљнија она око новог градоначелника Игора Радојичића, који слови као главни фактор око кога це се нека нова групација створити и то не само из СНСД, него и из других странака у Републици Српској.

Не треба занемарити његов утицај у јавности, којим добро као градоначелник прави отклон од негативних појава, које су произвели људи из странке којој припада, као и од тајкунских центара моћи са којима је већ на неку руку ушао у конфликт.

Такође, није без значаја и његов међунаордни утицај, као и везе које остварује и са људима у Србији, преко којих се намеће као један од битних политичких фактора с ову страну Дрине.

Што се тича СДС, друге по снази странке, младо руководство није успјело да се наметне и да јавности јасно артикулише политику, која би била препознатљива и представљала алтернативу власти.

Насналажење и ослањање на људе нејаке и крајње сумњивог морала главни је проблем новог руководства СДС, који су акценат рада ставили на кабинетске и административне послове, као да бјеже да се ухвате у коштац с проблемима који су из дана у дан све евидентнији у Републици Српској. Немогућност да посложе ствари унутар странке и њихово незнање и непознавање политичких процеса бацило их је у заплећак тако да се тешко могу наметнути као алтернатива постојећој власти или режиму како воле да кажу за власт у Републици Српској.

Било како било, биће овдје занимљиво на прољеће, као и понашање власти у Србији након предсједничких избора у тој земљи. Већ постоје неке информације да и званични Београд жели овдје да види нека друга лица која ће моћи да одговоре свим изазовима који слиједе.

Вријеме цури и оно не иде на руку ни власти ни опозицији, јер ни једни ни други не артикулишу "глас народа". Очито је да се тражи "народни трибун", који ће да обједини незадовољне снаге којих је из дана у дан све више.

(БН телевизија)

Коментари / 122

Оставите коментар
Name

Синдикат

07.02.2017 14:12

Доноси нам пуно здравља, среце и љубави, а политицарима пуно пара..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буззало

07.02.2017 14:46

Не рекосте ниста о овом главоњи десно са слике. засто сте њега овдје позиционирали. Да његовом главом попуните слику, или и он несто конта у овој прици.

Name

Милутин

07.02.2017 15:02

Пуна подрска Вукоти, надам се да це издрзати све ударе и напокон створити праву опозицију са СДС-ом на целу!

Name

ре Буззало

07.02.2017 15:47

Овај главоња десно попуњава простор, али ускоро ће попуњавати и затворску ћелију.

Name

Јанко

07.02.2017 15:50

Миличевић, Вукота, Радо и Миро Брчкало треба да разбацају ове старе лопурде око себе. Иваниц и Чавић су већ за старо гвожђе. О црвеној банди да не причам.

Name

СНСД

07.02.2017 16:18

ПОДРСКА РАДОЈИЦИЦУ

Name

Ре Јанко

07.02.2017 16:49

Ти или си Радобили тај други сто га наводис, посто ни за једног од те двојице нико није цуо. Е дад сте нам вас двојица капацитети и струцњаци веци од Иваница и Цавица ?! Не би знали трафику водит а не земљу. Посебно би се истакли у медјународним преговорима. Бјезите висе странацки мисеви са болесним амбицијама. Напријед Иваниц , Цавиц и Вукота! Остали будите стецни сто сте се ухљебили и науцили да писете на компјутеру.

Name

Реалиста

07.02.2017 18:26

Без Хадзи Јована Митровића нема промјена 1000%. Када опозиција дође до памети и направи договор са Српском напредном странком, тада се могу очекивати промјене. До тада је ово свирање уз ону ствар.

Name

Мартин

08.02.2017 14:26

Сажет, тачан и аналитички прецизан коментар. Јако професионално написано и честитам Вам на томе. Једини проблем свих грађана Републике Српске и Босне и Херцеговине је што нико не нуди системска рјешења за излазак из кризе. Нема развојних програма, инвестиција,запошљавања, извоза. Економска политика се свела на задуживање да би се финансирала текућа буџетска потрошња. Сви гледају молећиво према аранжману са ММФ да би се купило још пар мјесеци социјалног мира. Ако сте читали писмо намјера и агенду ЕУ главни правац је да се распродају још преостали природни монополи и главни ресурси у власништву државе- шуме, воде, руде, електропривреда и постаћемо робови у својој земљи. Нека нам је са срећом са оваквим политичарима и међународном заједницом!

Name

Ре Буззало

09.02.2017 14:17

Конта главати и те како,да не конта не би био пун ко брод на насој грбаци а од свињског апетита глава све веца а новцаник све дебљи,знају то јадни зворницани али ко и сви други ЦУТЕ

Name

хм

07.02.2017 14:14

Добар текст..има ту пуно истине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цавиц за предсједника

07.02.2017 14:38

И кад поцну да тразе ,, младе" људе у политици, да их воде. Политика није атлетика да ти треба кондиција и снага, вец управо искуство, мудрост, стрпљење и памет. Зао ми је сто је опозиција подлегла тим кофол захтјевима и сад Баја има против себе дјецу у политицком смислу. Цавицу не дај се, једино си ти остао у СзП као професор за ове нове. Кад Баја од 60 година мозе, мозес и ти!

Name

Марко

07.02.2017 15:00

Ма какве истине, оцигледно је ово писао неко ко је узео кес да саботира Вукоту и напоре нове гарнитуре да дигне посрнулог гиганта.

Name

Јанко

07.02.2017 15:51

Истине нимало. Слање поруке да су сви исти. Нису сви исти.

Name

Цавиц и Додик истих година.

07.02.2017 17:01

Те опсјене којима се заварава стока иду у прилог владајућој клики. Сви исти, требају млади људи. Као ,млади код нас не знају да краду??!!!! Ма дајте! Треба нека трећа опција, иста опсјена. Нема је и неће ни бити! Босицу и Цавицу свака част као "старијим" политичарима. Не потцјењујем остале Вукоту, Бореновица. И у власти има поштених младих али ... то је комплексно питање. Ствар гена и морала. Имате младог Несица, директора Путева. Тај је бас на добром гласу.

Name

Ре Цавиц и Додик истих година

07.02.2017 17:19

Потпуно се слазем. И Цавиц и Иваниц и Босиц су људи који имају много утакмица у ногама, о знању да не говоримо и имају интелектуални капацитет да поведу земљу у бољем, постенијем правцу. Немам ниста против Вукоте и Бореновица али имам против те супље прице о смјени генерација. Па није избор за мис па да нам требају 20-годисњаци. И ови ,, стари" су се постено сколовали радили, а вецина ,, младих" у странкама нити су ста уцили, нити радили нити знају иста осим странацких игара, сплеткарења и подметања. Погледајте им сколску спрему, куповне факултете, и биографију ста и гдје су радили прије политике.

Name

Ре Цавиц и Додик

09.02.2017 07:31

Какав црни Нешић и гдје је то он на добром гласу? Његова приватна фирма дугује држави неколико милиона пореза и и даље ради.,

Name

херцеговац

09.02.2017 09:57

Писац ивог текста не подрзава нове људе и промјене него удара директно на неке од њих. Овакви конентари могу само помоци Вукоти и СДС-у.

Name

РепубликаСРПСКА

07.02.2017 14:19

РС није ниста гора од региона иако се многи радују и зеле јој лосе она зиви и функционисе добро у овим условима и временима Зивјела РС!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

07.02.2017 14:33

Каква је то утјеха? Успут, према свим показатељима јесмо најгори, цак и у овом црном региону. Тузно је циме си ти задовољан, и јос тузније сто покусавас да заварас и све око себе.

Name

ре република СРПСКА

07.02.2017 14:33

У ПОТПУНОСТИ СЕ СЛАЗЕМ СА ВАМА У ФЕДЕРАЦИЈИ ЈЕ ГОРЕ САМО БОСЊАЦИ И ХРВАТИ НЕ ДИРАЈУ СВОЈЕ ВОДЈЕ КОЈИ УЗИМАЈУ САКОМ И КАПОМ А КОД НАС САМО УДАРАЈУ НА НАЈАЦЕГ ИАКО СУ ИМ ДЗЕПОВИ ПУНИ И СДСу И ПДПу.

Name

Генерал

07.02.2017 14:34

Ниси ти далеко био :)

Name

Борац

07.02.2017 15:04

Да си се борио за РС И да од ње ниси ниста добио неби тако прицао. Ти си дезертер кога је Баја намјестио у фотељу И теби је добра РС. ФУКАРА СИ КАО И БАЈА. ФУЈ СТОКО

Name

Ц

07.02.2017 15:12

Па јел треба да се гледа ко је гори...

Name

Динара

07.02.2017 16:12

"У" хрватској дугују €12.000 по ст. а РС 1.000

Name

ре борац

07.02.2017 16:26

КАД МЕ ВЕЦ ВУЦЕС ЗА ЈЕЗИК -ПЛИТВИЦЕ,ЗАПАДНА СЛАВОНИЈА,БРОД,ОЗАК,БРЦКО,КОРИДОР 1ОКЛОПНА МОРОНУ ОД 1 ДАНА СТОКО !

Name

РеСтоко

07.02.2017 16:34

Мени и мојој породици је Баја највеци дусманин. Лопов да му нема равног. Зивио Румунски сценариј русења ненародне власти. МОРОН СИ АЛИ СЛЕПАЦ ТАКОДЈЕ.

Name

ре ре СТОКО

07.02.2017 17:37

АЛО БИСЕРУ ИДИ У РУМУНИЈУ И ТАМО ЗИВИ АКО ТИ ЈЕ ДОДИК ДУСМАНИН И ЈА ГА НЕ ГОТИВИМ АЛИ ЈЕ БОЉИ ОД СВЕ ОПОЗИЦИЈЕ А РУМУНСКИ СЦЕНАРИО ПРИЗЕЉКУЈУ НЕПРИЈАТЕЉИ СРПСКЕ ЈЕР СЕ СА ТВОЈОМ ХИСТЕРИЈОМ ГАСИ А ТО НЕЦЕ НИКАДА БИТИ .

Name

ћћћ

08.02.2017 08:30

Баја највећи изрод српског народа од постанка.

Name

Реаллy реаллy Стоко

08.02.2017 09:20

За ову лоповску Сам се борио, и ја и моја супруга ГРБАВИЦА ЛУКАВИЦА ХАДЗИЦИ знаци прва линија У куци сви ВСС нико неради у Рс Срамота . Иди ти у Румунију а ја цу ово сто сам стекао ја И моји преци продати Арапима И отици ВАНИ па се ј... и ти и твој Баја.

Name

НДП БЛ

07.02.2017 14:25

Наса будуцност Војин Мијатовиц нова снага само напред видецете сутра на пресу пун погодак Цава. Децко је талентован зна посао. НДП са њим победјуе сигурно Има лову не треба му узео је у СНСД у хоце само да ради за странку и дрзаву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

адмирал

07.02.2017 14:57

Колико год да је узео више је оставио у казину Адмирал. Сад му треба нова странка да нађе бунар. Јест се Чава овајдио са њим свака му част. А и заслужио је то. Блефирању је дошао крај. Или или ...

Name

Срле

07.02.2017 15:01

Дјордје јес' то ти?

Name

Делегат

07.02.2017 15:28

То Војин свезао пар пионирских марама дјецацима па мисли да је преузео партију...

Name

Истина!

07.02.2017 14:26

Издвајање за обновљиве изворе струје скоцило са 009фенинга на 021фенинг по киловату у Републици Српској,то је додатно поскупљење од преко 2% електрицне струје!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сека Радмановић

07.02.2017 17:37

Нигдје није обзнањено!?!! Изгледа, стоку се пљачка тајно. Тако и Мтел краде импулсе. Посебно у ромингу, опељеше вас за само позив без одговора, а о разговорима да не причамо.

Name

ре истина

07.02.2017 19:27

Није истина, поскупило је још више, видјећете сада када вам ови рачуни стигну, сада је 0.0044 по кwх

Name

ре истина

07.02.2017 19:29

И да додам, са овим нема ништа дистрибуција, то директно иде Влади у џеп, само да се зна.

Name

брко који зна

08.02.2017 11:44

Ма, је ли то онај Војин због чије је глупости Чава изгубио изборе...

Name

Геограпхy

07.02.2017 14:35

Једини вјетар који ја осјећам је онај вјетар који пуше у леђа и мени и хиљадама других који планирају да иду из ове мафијашке земље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

07.02.2017 14:50

ДОЛАЗИ ВРИЈЕМЕ ДА У КЕСИ НЕ СМИЈЕС НОСИТИ ХЉЕБ ЈЕР ЦЕ ТЕ ГЛАДАН ГРАДЈАНИН НАПАСТИ ДА ТИ ОТМЕ ХЉЕБ ЗБОГ ГЛАДИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

07.02.2017 15:17

Е кад се у рату нисмо отимали нећемо ни сад. Шта кукаш, ради, лијенчино. Упрегла те опозиција да лајеш на државу, па ваљда ће ти купити кифлу.!?

Name

yугословен

07.02.2017 16:02

КОЛЕ ЕВО ТИ КИФЛА

Name

Коле

07.02.2017 16:47

Значи, добио си кифлу! Хвала, једи то, Јер ја сам запослен, и имам за кифлу

Name

ре

07.02.2017 20:09

Развуче га Коле хахахаха

Name

Ре борац

08.02.2017 12:55

За то сто неко нема за кифлу није крива опозиција него лоповска власт. А да немислис.да сам из редова опозиције набијем И једне и друге на к...ц . Има доста народа за које је кифла мисаона именица .Ти радис па боли те уво.фукаро

Name

Јанко

07.02.2017 14:54

Ново руководство СДС-а предвођено Говедарицом и Миличевићем једино је способно да спроведе одлучно борбу против криминала и корупције. Ови људи немају ораха у дзеповима. Зато не стоји прича о новом руководству СДС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕ ГОТХИА

07.02.2017 15:23

ПОДРЖАВАМ ГОВЕДАРИЦУ И МИЛИЧЕВИЋА - АЛИ ШТА ДА РАДИМО СА ОНИМ СВИМА ЗНАНИМ СДС КНЕЗОВИМА ДУБОКИХ ЏЕПОВА ПУНИХ НАРОДНИХ ПАРА !!! ЊИМА ОДГОВАРА ДА СЕ "НЕ ТАЛАСА".

Name

ре

07.02.2017 15:41

Богданиц це купити Милицевица, то је готова ствар.

Name

Јанко

07.02.2017 15:53

Није га купио за изборе. Доктор Миличевић је показао карактер.

Name

БиХ

07.02.2017 14:57

Кад на мапи видим РС и ФБиХ, видим два монструма који се кољу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

07.02.2017 14:58

Овај ко је ово писао оцигледно не зна како странка функционисе, било која, нароцито једна велицине као сто је СДС.Надам се да це Вукота издрзати ове ударе из разних центара моци, посто СДС нема харизматицнију лицност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

07.02.2017 15:53

Тако је! Вукота издржи!

Name

Хиперион

07.02.2017 17:14

Издржаће ако га неко не натовари са врећом т-500

Name

Издржи ВУКОТА

07.02.2017 20:35

А стока ће на изборима гласати за Додика. То је психолошки приказ гласача у РС. Обичне овце које мисле само краткорочно. Себичне. ММФ ће давити им унуке.

Name

Отпуштени радник

07.02.2017 14:59

Као да је циљ опрати СНСД-ове лоповлуке. Младо руководство СДС-а нам је једина нада, од ових стари нема помоћи. Фамос су начели стари кадрови СДС-а а довршили га и сломили "зналци" СНСД-а. Због њих су радници на улици и без права.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

07.02.2017 15:13

Немојте ниста мијењати па коме треба боље цвијета све болан само нико не види јос једно 25- година ова тројица це нас направити најзаосталиом нациом свијета докле це мо људи трпјети мислим на људе све људе Ма ко били..

Name

нови људи

07.02.2017 15:01

Фали међу њима Горан Ђукић из Лакташа човјек без длаке на језику!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Психолог

07.02.2017 15:17

Куку леле фаца и менталних склопова. Страва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

07.02.2017 15:18

Напријед Вукота! Ове злонамјерне душе могу само да те мрзе. Херцеговина зна твоје поштење и квалитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговина

07.02.2017 16:15

Имамо ми много способнијих и постенијих од тог Говедарице.

Name

Херцеговина гласала

07.02.2017 17:57

Као и Крајина. Стока у РС мисли само како данас. Овај закон из Румуње би глатко прошао у РС. Предлажем Влади да га усвоји. Нико неће ни писнути. И кад би опозиција организирала протесте били би неуспјешни. Срби су стока невиђена.

Name

Нејак и сумњив

07.02.2017 15:28

Поздравите текстописца. Јад и цемер, нејак и сумњивог морала је мало за таквог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ РЕВОЛТ

07.02.2017 15:29

На цему си ти Цава кад узе овог разбојника Војина хвали се да ти је дао 50 000 и да си морао да га ставис за пом министра узеце на пасосима сада јадан НДП нема вас нигде стета оне деце Кузета, Пузе, Меде, Дјордја, Аце, Сексана где их битанга пописа бас стета толике године су то стварали да буду тако продани са ситну лову интегралову. срам те било ЦАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

змај од ноцаја

07.02.2017 20:19

Цава је испао јако наиван кад је вјеровао Војину, који је уз помоц Драгана Талица направио хаос у странци.По граду се сваста прица како њих двојица разбијају странку у Б.луци , да буде мала као у Бијељини а у Требињу је и нема. Цава њима вјерује, а они кад окрену њему ледја раде по свом. Јадни цланови партије.

Name

Мали Броз

07.02.2017 21:43

Драган Тадић има три ордена, а нико из батаљона војне полиције не зна његово јуначко дјело. А за њега се по Бањалуци прича да је против Цавица причао прије избора, и да сад опет наставља исту причу. Лиже се са Игром Р.и наравно са својим генералом. Обећао је за вријеме кампање 500 радни мјеста ко буде гласао за њега. А радници нису гласали за њега гдје је он директор поготово његови саборци.Његов колега од повјерења Зориц Зељко добио од државе два стана као официр ВРС

Name

Јован

07.02.2017 15:42

Дефинитивно и Српској и Федерацији треба Румунијав ито Цаусескова.На дјубристе с лоповима нема друге видецете.То је јос остало голој раји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.02.2017 18:50

А нама не требају ни РС ни Федерација! Који ће ми ђаво кад немам за нормалан живот? Маните се више прича о некаквој светој српској земљи.... све је то ништа кад ти немаш за режије и струју.

Name

Донжуан

07.02.2017 15:46

Главоње из актуелне власти у оба ентитета, нажалост, отпорне су на све буре и олује, а да буду такви највише је допринио народ који их је бирао на одговорне функције. Њих са тих функција ни тољагом нико не може да отјера, а камоли политичка преслагивања и нови вјетрови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

07.02.2017 15:47

Доста и тебе ЦАВА именовао си Додика за премијера сад овог Војина за пом министра кога ти висе фолирас терајте га висе сваке изборе њему неко оде или га он именује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миломир.Н

07.02.2017 15:54

Време је за нове снаге које це освезити измуцени народ доста висе старе гарнитуре нека одморе изгледа да би као у Црној Гори да буду вјецно на позицији мало у опозицију толико за сада срецно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.02.2017 22:50

Које нове гарнитуре? Омладина која заврсава мегатрендове и слобомире не зна ни формулу за коријене квадратне једнацине, а камоли да управља дрзавом. Него у нас не ваља менталитет... а то се не мијења лако ни брзо.

Name

Савезник

07.02.2017 15:55

Сдс се испуцао и не мозе се лако наметнути.Млади су нејаки без подрске,искуства.А старе лисице Саровиц и компанија,само вребају плијен.Од њих це до поливине 2018 настати бар двије странке,и бице скроз немоцни.Само нек се дрзе Михаљице и Вукана и нестаце акроз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус -

07.02.2017 16:02

Време је за нове снаге које це освезити измуцени народ доста висе старе гарнитуре нека одморе изгледа да би као у Црној Гори да буду вјецно на позицији мало у опозицију толико за сада срецно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немири су ту у потоку

07.02.2017 16:13

Вријеме цури за банду, то је тацно. Надам се да це се народ убрзо освијестити и платити им за све добро сто су нам урадили. Нр треба себи дозволити да се буде дузан. Игор Радојициц није ниста бољи од осталих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан Вулин

07.02.2017 16:28

Нису младе снаге СДС-а упропастиле и уништиле привреду у Српској него старе гарнитуре како СДС-а тако и садашње СНСД-а. Треба нам смјена генерација. А Радојичић је само Додик у рукавицама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да друзе

07.02.2017 16:45

Двоструким рукавицама, префриган је до даске.

Name

Мицо Милановиц

07.02.2017 16:29

Код нас цвијета јер нам је 70% становништва неписмени или дјелимично писмено. А са овцама је најлаксе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предраг Пајиц

07.02.2017 16:30

Управо је младо руководство СДС-а предвођено Миличевићем, Говедарицом и Радом Савићем једина нада за Републике Српску. Од ових старих нема вајде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милана Опациц

07.02.2017 16:32

Каква злонамјерна критика СДС-овог новог руководства. Као да је текст писао Перо Симић лично. Дешавају се крупне ствари у СДС-у и јер су на чело дошли људи без ораха у дзеповима, пуни енергије и жеље да проведу промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зорана Гасиц

07.02.2017 16:33

"..Несналажење и ослањање на људе нејаке и крајње сумњивог морала главни је проблем новог руководства СДС, ..." Управо то се дешава у Приједору, све оне који нешто значе граду , који су странку градили и развијали, стављају на страну, доводећи људе управо овакве као из цитата текста. који су избачени из странака у којима су били, неафирмисане у билокаквом послу осим у папкарству, прелеташтву, сплеткарењу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милена Опациц

07.02.2017 17:00

Какве измишљотине господјо Гашић. У приједору се управо дешавају добре ствари. Старо руководство је било у талу са ДНС-ом и СДС никад није могао имати резултат због тог тала. Тај СДС приједор је био играчка Марка Павића.

Name

Цовјек од повјерења

07.02.2017 16:54

Оснивам политицку партију. Потребни су ми сарадници. Партија це се звати Образ. Прва ставка у статуту ове партије гласити це: Образ не мозе имати предсједника партије. Образом управља комитет равноправних цланова изгласаних у комитет. Итд...______ Има ли заинтересованих?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.02.2017 18:51

А је ли то на нивоу РС или БиХ? Могу ли муслимани и католици у Образ?

Name

Стефан Вулин

07.02.2017 16:58

Нису младе снаге СДС-а упропастиле и уништиле привреду у Српској него старе гарнитуре како СДС-а тако и садашње СНСД-а. Треба нам смјена генерација. А Радојичић је само Додик у рукавицама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

07.02.2017 17:08

ахахахахахахаха сви су ови имали сансу о каквим сад сансама прицате. Десет година глуме опозицију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ниција до зоре

07.02.2017 17:09

Па ваљда це и народ висе увидјети ста ради овај националфасистицки тројац у име бога и вјере све опљацкасе и људе завадјају и дугове наметнусе и неродјеној дјеци ваљда је висе вријеме да народ отјера овај националистицки тројац сто народ накаради до бол.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

07.02.2017 18:53

Националистички тројац, а у подлози двоентитетски фашизам и нетрпељивост... Вратити Босну свима, и да почнемо све испочетка!

Name

Хм

07.02.2017 17:11

Да ово цитам на Ртрс,па хајд.Класицно Додиково спиновање како он нема алтернативу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДАД

07.02.2017 17:21

Па ваљда је вријеме да овог тројца националистицког, сто у име бога и вјере пљацка и завадја народ.треба тога тројца бацити у сметљисте они нису нити це икад добро иком донијети осим себи сто су напљцкали у стотинама милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јунуз

07.02.2017 17:31

Треба укидат ове ентитете, кантоне, п... материне, па нек влада ко год хоце ј... се мени... Ово стање слузи само за масовно богацење политицких елита, и ко се снадје у свему томе мозе се и надати мало бољем зивоту у овој парадрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.02.2017 18:54

Не може брале... Чим Србима споменеш укидање РС-а, одмах падају у транс, мисле да је то гарант опстанка Срба у БиХ... а не виде да управо њих РС највише кошта. Поједоше их њихови политичари и квази стручњаци, опљачкаше их до голе коже.

Name

јунуз

07.02.2017 20:47

Ста ме брига, нек зиви ко и како хоце и нек се куне у све сто воли. ја то онако зарад насих покољења размисљам тако, ја сам своје изгуро.

Name

Процитани сте

07.02.2017 17:33

Овај текст је написан тако да нам објасни да нам је једина нада Игор Радојициц! Провидно. Знаци Игор користи БН да сруси Бају, и обратно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момо Манојловиц

07.02.2017 17:53

Људи моји ако цемо о храбрости и тезини ријеци са доказима о мафијаској дрзави онда су то Слободан Васковиц, Тихомир Глигориц , Зелко Раљиц и Дамир Миљевиц. Треба јавно стати из тих људи па да заједно правимо правну дрзаву а мафију саљемо на робију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

07.02.2017 18:02

Кад ја овако нешто напишем оСДС, а никад за другу странку гласао нисам, онда ме кретени који не виде даље од свог носа оптужују да сам СНСД бот и да радим за сендвич и мајицу. Не виде, јадни, да неуказивање на слабости СДС води у пропаст целу Српску. Па, неће је ваљда Додик из блата вадити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган

08.02.2017 08:40

Румуни су нам једини путоказ.

Name

јован

07.02.2017 18:10

ТИ СТО ПРИЗИВАС РУМУНСКИ СЦЕНАРИО И КАЗЕС ДА ЈЕ ДОДИК ДУСМАН ОБЈАСНИ КАКО МУ НАРОД ДАЈЕ ПОВЈЕРЕЊЕ А ВИДИМ ДА ПРИЗИВАС РУМУНСКИ СЦЕНАРИО МОЗЕ АЛИ У ФЕДЕРАЦИЈИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре јован

07.02.2017 18:55

Е, онда узивај у својој РС, наздравље ти било

Name

ммм

08.02.2017 08:34

Ја призивам румунски сценарио и први ћу се придружити са цијелом фамилијом.

Name

зока

08.02.2017 08:36

Устајмо ми презрено робље.

Name

ћик

08.02.2017 08:37

Улица најхитније да се обрачунамо са бајиним сљедбеницима.

Name

син

08.02.2017 08:39

Организујмо се и кренимо на робовласнике.

Name

дима

08.02.2017 08:39

Само румунски сценарио, никако другачије,

Name

Борис

07.02.2017 18:24

Који сте ви глупани .. Тацно се види да нисте даље од оваца отисли ... Као И вас газда препостени Триса цобан.,..Па сви ови мајмуни су одкад је дрзаве у политици ... Ако вам је Бореновиц И Радојицици нови вјетар онда вам прнем под нос са јос новијим вјетром ... моро сам нисам могао издрзат ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХРГАЉ

07.02.2017 18:51

Нови кадар,сколовани људи који комунцирају страним језицима нама треба покретање домаци капацитета И требанам страинИ инвеститори.ОВЕ НАЦИОНАЛНЕ ТЕНЗИОНИЦАРЕ ПОКОСИТИ ДО КОРЈЕНА,,,,,ПРОТИВКОРОВ.......КОРИСТИТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

07.02.2017 19:07

Нови политицки вјетрови? Ахахаха. Па код нас је све исто од 1991. године. У јбт, па то је вец 26. година. Стварно нисмо нормални.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам за друге

08.02.2017 06:34

када кажу политички вјерар, мене одмах асоцира на прдеж

Name

главни

07.02.2017 19:11

Главни је изостављен,добро се прикрива и пикира уздрману фотељу,тако да ће Радојичић имати голем проблем у престојавању,а у Б Луци су Давидовић И Гавро толико запетљали да нем ашансе да он са својим неуким тимом то испетља,сачекајте још мало биће изненађења...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

07.02.2017 19:41

Како год се окренес(исток-запад)једно у ста Сам сигуран је ми возимо у рикверц!!!ко це возит даље?онај ко нас (поново)увјери да нисмо наопако окенути и да умјесто назад(сто видимо)уствари идемо НАПРИЈЕД!!!1,2,3 ко следеци змири!!све уз песму-пропио,прокоцко си три ливаде(банке)црни Милораде!и појео вук магарца ником&ниста?????!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ливе

07.02.2017 21:40

Багра ништа нико не ради само се свађају дођу избори прођу избори чим избори прођу они се спремају за скедеће и тако већ годинама њима лијепо а нас обичан народ ко је.е покрадени милиони стале фабрике народ преживљава национализам мржњу све су то политичари произвели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влахо

08.02.2017 05:47

Да није Радојциц пицк неке утицајне амбасаде.То сумњамо.Нецу никада гласати за овога Црногорца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан Нишевић

08.02.2017 10:58

Дувамо ми њима у фрулу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оро

08.02.2017 11:34

Најопаснији позадинац је овај крајњи десни, деспот у Зворнику а на слици фали и онај из Милица...Текст о вјетровима и бурама не морам ни цитати...јах и Тегелтију да не заборавим а он главни коловодја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Оро

09.02.2017 14:26

Ма то су борци прве линије,навијали из Лознице...док су тудја дјеца гинула па цим је рат стао убацисе се у прве профитерске редове у којима и данас владају а народ ни да писне,због неког јада од запослења или пензије или прилога сто додје као дрзамје у саци,е зато тај народ тамо цути и трпи умјесто да су их протјерали давних дана.Ето вам деспота из Зв и Милица и слицно

Name

Делегат

08.02.2017 11:53

НДП сад тек достизе свој пуни капацитет. Све имају само им кворум недостаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МладаБосна

08.02.2017 14:22

РС једини гарант опстанка СРБА на овим просторима или сљеди Хр-Нато сненарио нестанка као у Хр и РСК

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.02.2017 16:41

Буразеру, боље данас живе преостали Срби у Хрватској него Срби у тој РС која је као гарант некаквог опстанка. Рећи ћу ти ја чега је РС гарант - лоповлука, криминала, непотизма, исељавања младих и способних, бијеле куге... Ето шта ти РС гарантује.

Name

Весна

09.02.2017 08:26

Док год Изетбеговиц буде на целу своје странке и њему сл. неце бити мира у БиХ. Засто, зато сто он мора схватити да у БиХ зиве три равноправна народа. Он се стално ослања на подрску ХР и мисли када зброји Босњаке и Хрвате да је бројцано јаци и мозе стално сотонизирати треци народ. Рат је заврсио прије 20 година и идемо даље, све злоцинце третирати једнако и судити их.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Qуqу

09.02.2017 10:37

Нови политички вјетрови са доказаним корумпираним одртинама..??!! Је ли то могуће..??!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кресоје

09.02.2017 10:53

Процитао сам цланак,овај горе.Закљуцујем, да нам се нуди граданска РС.У том правцу је ФБиХ вец искорацила са резултатима избора у неким мјестима.Мислим на побједу ткз. независних кандидата у неким градовима Ф БиХ, тамо гдје је А БиХ.То даље води до БиХ граданска дрзава.Никада нецу гласати за то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

11.02.2017 18:55

Одговарати це портир као сто је и ред. нека не спава на радном мјесту док сефови краду.

ОДГОВОРИТЕ