Стијена пала на путу Требиње - Ситница

На регионалном путу Требиње-Ситница, према Црној Гори, јутрос се одломио већи дио стијене, због чега је у функцији само једна саобраћајна трака, изјавио је Срни руководилац Службе заштите путева у предузећу "Херцеговина путеви" Требиње Љубиша Маџар.

Република Српска 07.02.2017 | 11:59
Стијена пала на путу Требиње - Ситница
Маџар је рекао да је до одрона на регионалном путу, десетак километар од Требиња, дошло јутрос око 9.00 часова усљед чега су краће вријеме обје траке биле затрпане великим камењем.

Он је нагласио да у моменту одрона није било возила.

"Тренутно је ослобођена једна трака, тако да наизмјенично пуштамо саобраћај и са једне и друге стране, да се не би стварале гужве", каже Маџар и додаје да су на терену један улт и "чекић машина" којом се ломе камења како би их лакше склонили са пута.

Он истиче да ће усљед радова поново бити затрпане обје траке, али да то неће дуго трајати, јер радници "Херцеговина путева" улажу велике напоре да што брже рашчисте одрон.

Нормализација саобраћаја очекује се иза 14.00 часова.

На терену је и полиција Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Требиње.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

бабо

07.02.2017 17:26

Да то није онај крајник сто су Додику извадили из предјела грла па приликом транспорта га изгубили!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЦХТУНГ ДИЦХТУНГ

07.02.2017 22:01

Овај пут су радили Приједорпутеви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Препрека на аутопуту

08.02.2017 03:35

Јуце на путу Класнице Бсњалука, опет тезак удес на напустеној наплатнпј рампи. Директан удар, предњи крај возила спресован. Хоце ли ико икад кривицно одговарати зато сто се оно цудо не уклсња. Колико јос возила и људи треба тамо да страда?

ОДГОВОРИТЕ