Stijena pala na putu Trebinje - Sitnica

Na regionalnom putu Trebinje-Sitnica, prema Crnoj Gori, jutros se odlomio veći dio stijene, zbog čega je u funkciji samo jedna saobraćajna traka, izjavio je Srni rukovodilac Službe zaštite puteva u preduzeću "Hercegovina putevi" Trebinje LJubiša Madžar.

Republika Srpska 07.02.2017 | 11:59
Stijena pala na putu Trebinje - Sitnica
Madžar je rekao da je do odrona na regionalnom putu, desetak kilometar od Trebinja, došlo jutros oko 9.00 časova usljed čega su kraće vrijeme obje trake bile zatrpane velikim kamenjem.

On je naglasio da u momentu odrona nije bilo vozila.

"Trenutno je oslobođena jedna traka, tako da naizmjenično puštamo saobraćaj i sa jedne i druge strane, da se ne bi stvarale gužve", kaže Madžar i dodaje da su na terenu jedan ult i "čekić mašina" kojom se lome kamenja kako bi ih lakše sklonili sa puta.

On ističe da će usljed radova ponovo biti zatrpane obje trake, ali da to neće dugo trajati, jer radnici "Hercegovina puteva" ulažu velike napore da što brže raščiste odron.

Normalizacija saobraćaja očekuje se iza 14.00 časova.

Na terenu je i policija Centra javne bezbjednosti /CJB/ Trebinje.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

babo

07.02.2017 17:26

Da to nije onaj krajnik sto su Dodiku izvadili iz predjela grla pa prilikom transporta ga izgubili!?

ODGOVORITE
Name

ACHTUNG DICHTUNG

07.02.2017 22:01

Ovaj put su radili Prijedorputevi.

ODGOVORITE
Name

Prepreka na autoputu

08.02.2017 03:35

Juce na putu Klasnice Bsnjaluka, opet tezak udes na napustenoj naplatnpj rampi. Direktan udar, prednji kraj vozila spresovan. Hoce li iko ikad krivicno odgovarati zato sto se ono cudo ne uklsnja. Koliko jos vozila i ljudi treba tamo da strada?

ODGOVORITE