Голман Хал ситија љетује у Приједору!

Чувар мреже енглеског Хал ситија и бивши репрезентативац Швајцарске Елдин Јакуповић поријеклом је из Козарца код Приједора гдје долази на одмор готово сваког љета.

Фудбал 09.02.2017 | 08:30
Голман Хал ситија љетује у Приједору!
Јакуповић је у интервјуу за сарајевски "Дневни аваз" истакао да нема ништа необично у томе да на рукавицама носи заставу Босне и Херцеговине.

"Не видим ништа необично у томе, рођен сам у БиХ. Истина одрастао сам у Швајцарској, али моја крв је босанска и с поносом носим ту заставу", рекао је Јакуповић.

Признао је да кад год му обавезе дозволе наврати до Козарца поред Приједора, гдје живи његова бројна родбина.

"Наравно да волим доћи у Козарац. Зими имам мање времена, али током љетње паузе, кад год могу дођем до Козарца. Ту ми живи породица, ту сам срећан".

И његова супруга је из овог мјеста код Приједора, али је рођена у Љубљани.

"Кува ми бх. специјалитете, али морам пазити да се не удебљам. Фамилија ми је на првом мјесту. Слушам само нашу музику, у свлачионици често пуштам наше пјесме. Уз мене је у Халу и репрезентативац Србије Лазар Марковић а доскора је био и Хрват Никица Јелавић".

Јакуповић је признао и да је у добрим односима са голманом Челсија и репрезентацитвцем БиХ Асмиром Беговићем, а прокоментарисао је и капитена "змајева" Едина Џека, који је оставио пристојан траг у дресу Манчестер ситија прије одласка у Рому.

"Џеко је играчина. Такав играч тешко да ће се родити у БиХ у наредних неколико година", рекао је између осталог голман Хал ситија за сарајевски дневник.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар