Извјештај Црнатка за Европски парламент

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак представиће идућег мјесеца Комитету за спољну политику Европског парламента најновије активности БиХ у процесу европских интеграција, договорено је на састанку Црнатка са сталним извјестиоцем Европског парламента за БиХ Кристијаном дан Предом.

Босна и Херцеговина 07.02.2017 | 11:20
Извјештај Црнатка за Европски парламент
Преда и Црнадак разговарали су на састанку који је одржан јуче у Бриселу о Извјештају о БиХ и Резолуцији Европског парламента о БиХ, саопштено је из Министарства иностраних послова БиХ.

На састанку је било ријечи и о актуелној политичкој ситуацији у БиХ, процесу попуњавања Упитника Европске комисије, те другим активностима БиХ у процесу европских интеграција.

Преда је поручио да даје снажну подршку БиХ, али да је неопходно да се процес реформи и испуњавање преузетих обавеза настави истим интензитетом.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хиперион

07.02.2017 10:22

Поранио Бака да растура коалицију оце тузбу и здраво е сад ако би је господја Изетбеговиц саставила на екавици мозда се не разидјете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма хајте, молим вас

07.02.2017 18:31

Купите министру ново одијело. Човјек толико путује, а нон-стоп у истом одијелу. Глуми лажну скромност, изгледа, или не стиже да се пресвуче. :)

ОДГОВОРИТЕ