Izvještaj Crnatka za Evropski parlament

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak predstaviće idućeg mjeseca Komitetu za spoljnu politiku Evropskog parlamenta najnovije aktivnosti BiH u procesu evropskih integracija, dogovoreno je na sastanku Crnatka sa stalnim izvjestiocem Evropskog parlamenta za BiH Kristijanom dan Predom.

Bosna i Hercegovina 07.02.2017 | 11:20
Izvještaj Crnatka za Evropski parlament
Preda i Crnadak razgovarali su na sastanku koji je održan juče u Briselu o Izvještaju o BiH i Rezoluciji Evropskog parlamenta o BiH, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova BiH.

Na sastanku je bilo riječi i o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH, procesu popunjavanja Upitnika Evropske komisije, te drugim aktivnostima BiH u procesu evropskih integracija.

Preda je poručio da daje snažnu podršku BiH, ali da je neophodno da se proces reformi i ispunjavanje preuzetih obaveza nastavi istim intenzitetom.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Hiperion

07.02.2017 10:22

Poranio Baka da rastura koaliciju oce tuzbu i zdravo e sad ako bi je gospodja Izetbegovic sastavila na ekavici mozda se ne razidjete

ODGOVORITE
Name

Ma hajte, molim vas

07.02.2017 18:31

Kupite ministru novo odijelo. Čovjek toliko putuje, a non-stop u istom odijelu. Glumi lažnu skromnost, izgleda, ili ne stiže da se presvuče. :)

ODGOVORITE