Тодорић реално: Звезда је много јача од нас!

"Уколико се поново сретнемо са црвено-белима, покушаћемо да дођемо до нове победе и направимо још једно изненађење", рекао је функционер црно-белих.

Кошарка 08.02.2017 | 18:15
Тодорић реално: Звезда је много јача од нас!
Спортски директор Партизана Драган Тодорић сматра да ће победа у другом вечитом дербију имати огроман значај на психолошком плану за екипу Александра Џикића, али да се по питању односа снага још увек ништа није променило и да Црвена звезда има најјачи тим на Јадрану.

Ако све буде према очекивањима нови вечити дерби бисмо могли да гледамо већ 19. фебруара у дворани Чаир, где се очекује велико финале између београдских вечитих ривала.

"Нови сусрет Звезде и Партизана могућ је већ у финалу Купа Радивоја Кораћа. То такмичење је стварно специфично и неће бити лако играти три утакмице заредом. Морамо прво да савладамо Дунав, што не би требало да буде проблем, затим нас очекује полуфинале са Мега Лексом или Динамиком и на крају финале, највероватније са Звездом. Уколико се поново сретнемо са црвено-белима, покушаћемо да дођемо до нове победе и направимо још једно изненађење", рекао је Тодорић за Информер.

Челник црно-белих каже да ће тријумф у недељном вечитом дербију подићи самопоуздање кошаркаша Партизана.

"Одиграли смо добар меч и дошли до победе која нам је веома битна. Тријумф у дербију нам подиже самопоуздање и показује нам да можемо да играмо против јачег од себе. То нам много значи. Црвено-бели су и поред овог пораза много јачи од нас. Ове сезоне су дефинитивно најбољи тим у регионалној лиги, а добро играју и у Европи. Ми сад морамо да размишљамо о наредним мечевима у АБА лиги. На добром смо путу да осигурамо друго место на табели".

Црно-бели у среду (20.00) у Грчкој играју први меч плеј-офа Лиге шампиона против солунског Паока.

"Ово ће бити сусрет два братска клуба. Морамо добро да одиграмо од старта и не смемо да размишљамо како ћемо имати још једну утакмицу пред нашим навијачима да се вадимо. Верујем да ће наши навијачи направити добру атмосферу, као што су урадили у дербију. Направили су прави евролигашки амбијент и показали играчима којим путем би требало да иду", закључио је Тодорић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар