Северина упознала Хопкинса

Певачица Северина Којић са мужем Игором и заовом Наташом ужива у Америци: није крила одушевљење што је имала прилику да упозна и да се фотографише са холивудском звездом.

Забава 07.02.2017 | 10:05
Северина упознала Хопкинса
ПОП певачица Северина Којић и њен супруг Игор већ неколико дана уживају у Америци. Пар је тренутно у посети Игоровој сестри Наташи која тамо живи. Српска снајка се преко “Инстаграма” огласила фотографијом на којој је са заовом у друштву легендарног глумца Ентонија Хопкинса. Певачица није крила одушевљење што је имала прилику да упозна и да се фотографише са холивудском звездом.

- Дивни Ентони Хопкинс, мој најдражи глумац - написала је Севе поред фотографије са славним глумцем. - Ако имате прилику, послушајте валцер који је компоновао “Анд тхе wалтз гоес он”.

Иначе, велшки глумац је валцер компоновао још 1964. године. Хопкинсова супруга, љубитељка холандског виолинисте Андреа Рјуа, послала му је “Анд тхе wалтз гоес он” на разматрање, а он је, одушевљен, 2011. објавио истоимени албум на којем представља валцере из целог света. Централно место, наравно, заузима Хопкинсов.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар