Severina upoznala Hopkinsa

Pevačica Severina Kojić sa mužem Igorom i zaovom Natašom uživa u Americi: nije krila oduševljenje što je imala priliku da upozna i da se fotografiše sa holivudskom zvezdom.

Zabava 07.02.2017 | 10:05
Severina upoznala Hopkinsa
POP pevačica Severina Kojić i njen suprug Igor već nekoliko dana uživaju u Americi. Par je trenutno u poseti Igorovoj sestri Nataši koja tamo živi. Srpska snajka se preko “Instagrama” oglasila fotografijom na kojoj je sa zaovom u društvu legendarnog glumca Entonija Hopkinsa. Pevačica nije krila oduševljenje što je imala priliku da upozna i da se fotografiše sa holivudskom zvezdom.

- Divni Entoni Hopkins, moj najdraži glumac - napisala je Seve pored fotografije sa slavnim glumcem. - Ako imate priliku, poslušajte valcer koji je komponovao “And the waltz goes on”.

Inače, velški glumac je valcer komponovao još 1964. godine. Hopkinsova supruga, ljubiteljka holandskog violiniste Andrea Rjua, poslala mu je “And the waltz goes on” na razmatranje, a on je, oduševljen, 2011. objavio istoimeni album na kojem predstavlja valcere iz celog sveta. Centralno mesto, naravno, zauzima Hopkinsov.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar