Бекам на мети медија након објављених мејлова

Дејвид Бекам, бивши капитен енглеске фудбалске репрезентације, нашао се на удару медија након објаве хакованих мејлова којима се доводи у питање његов добротворни рад, јавља „Ројтерс“.

Забава 07.02.2017 | 09:59
Бекам на мети медија након објављених мејлова
За мејлове који су објављени на сајту Футбол ликс Бекамова портпаролка каже да су извучени из контекста и да су преправљани.

Портпаролка додаје да се прича базира на застарелим материјалима, који су намерно представљени у циљу стварања погрешне слике о Бекаму.

Међу објављеним меловима је и његова жустра и вулгарна реакција када је сазнао да неће добити титулу витеза и пратеће размишљање да добротворној установи не донира новац.

Многи таблоиди су пренели скандал који је задесио бившег капитена, доводећи у питање његов имиџ који је годинама стварао. НовинеДејли мејл су посветиле четири стране читавом догађају, али су рекли да је у питању уцена са намером да се „оцрни“ херој фудбала.

Много беса је изазвала Бекамова сарадња са Уницефовим програмом за добробит деце, где су се појавили докази да је нерадо давао новац у добротворне сврхе и то да је наплатио лет који му није био потребан. Из Уницефа су саопштили да неће коментарисати догађај, али бране Бекамове доприносе.

„Осим тога што је несебично посветио своје време, енергију и подршку да се подигне свест о Уницефовом раду, Дејвид је донирао значајне суме новца лично“, наводи се у саопштењу.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар