Bekam na meti medija nakon objavljenih mejlova

Dejvid Bekam, bivši kapiten engleske fudbalske reprezentacije, našao se na udaru medija nakon objave hakovanih mejlova kojima se dovodi u pitanje njegov dobrotvorni rad, javlja „Rojters“.

Zabava 07.02.2017 | 09:59
Bekam na meti medija nakon objavljenih mejlova
Za mejlove koji su objavljeni na sajtu Futbol liks Bekamova portparolka kaže da su izvučeni iz konteksta i da su prepravljani.

Portparolka dodaje da se priča bazira na zastarelim materijalima, koji su namerno predstavljeni u cilju stvaranja pogrešne slike o Bekamu.

Među objavljenim melovima je i njegova žustra i vulgarna reakcija kada je saznao da neće dobiti titulu viteza i prateće razmišljanje da dobrotvornoj ustanovi ne donira novac.

Mnogi tabloidi su preneli skandal koji je zadesio bivšeg kapitena, dovodeći u pitanje njegov imidž koji je godinama stvarao. NovineDejli mejl su posvetile četiri strane čitavom događaju, ali su rekli da je u pitanju ucena sa namerom da se „ocrni“ heroj fudbala.

Mnogo besa je izazvala Bekamova saradnja sa Unicefovim programom za dobrobit dece, gde su se pojavili dokazi da je nerado davao novac u dobrotvorne svrhe i to da je naplatio let koji mu nije bio potreban. Iz Unicefa su saopštili da neće komentarisati događaj, ali brane Bekamove doprinose.

„Osim toga što je nesebično posvetio svoje vreme, energiju i podršku da se podigne svest o Unicefovom radu, Dejvid je donirao značajne sume novca lično“, navodi se u saopštenju.

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar