ЛШ: Вујасиновић и Филиповић гостују Партизану!

Ватерполиста Про Река Филип Филиповић очекује занимљиву утакмицу против Партизана у Лиги шампиона и додао да нико на Бањици не може опуштено да уђе у меч.

Остали спортови 07.02.2017 | 19:15
ЛШ: Вујасиновић и Филиповић гостују Партизану!
Ватерполисти Партизана у среду дочекују Про Реко у петом колу Лиге шампиона, што ће бити први меч црно-белих на базену на Бањици у 2017.

"Одувек је важило да ни једна екипа, па ни Про Реко, не може опуштено да удје у меч с Партизаном на Бањици, посебно што ће нам ривали бити момци који много обећавају. Сигуран сам да ћемо дати тренутни максимум. Позивам све љубитеље спорта да додју на Бањицу, јер очекујем интересантан меч, измедју осталог и зато што смо ми сада у припремном периоду и ово неће бити једна од најбољих утакмица Про Река. Позивам навијаче да подрже пре свега ватерполисте Партизана, а и да виде екипу Про Река", рекао је Филиповић.

Екипа из Ђенове је у Београд стигла у недељу, а по договору тренера, црно-бели ће пре меча спаринговати са италијанским тимом, који од летос води Владимир Вујасиновић.

"Задовољство нам је што ћемо тренирати са суперталентованим момцима из Партизана. Сигурно је да ће нам користити", рекао је Филиповић.

Вујасиновић је навео да је српским репрезентативцима у редовима Про Река, Филиповићу, Душану Мандићу и Душку Пијетловићу, и њему "врло драго што су дошли кући" и што ће на Бањици тренирати са Партизаном.

Он је додао да је иза његове екипе напоран ритам, јер је у 25 дана одиграла осам мечева, током којих није било много времена за квалитетне тренинге.

"Тренинзи са Партизаном су нам почетак малих припрема, јер у наредне две–три недеље треба да се и физички и тактички припремимо за оно што нам предстоји, пре свега за Куп Италије у марту", рекао је Вујасиновић.

Вујасиновић још није одредио састав који ће супротставити Партизану.

"Имамо плејаду изврсних асова у екипи, неки од играча који су у протеклом периоду одиграли највише мечева ће добити поштеду, више ће тренирати, а неће играти у среду. Сигурно је да ће изостати Сукно и Ивовић, али сигурно је и да ће у тиму бити тројица наших репрезентативаца, јер то је и због Партизана као клуба и због његових играча и навијача, минимум који треба испунимо", рекао је Вујасиновић, који је током четири године колико је био на клупи Партизана црно-беле водио до две титуле првака државе и једног Купа Србије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар