LŠ: Vujasinović i Filipović gostuju Partizanu!

Vaterpolista Pro Reka Filip Filipović očekuje zanimljivu utakmicu protiv Partizana u Ligi šampiona i dodao da niko na Banjici ne može opušteno da uđe u meč.

Ostali sportovi 07.02.2017 | 19:15
LŠ: Vujasinović i Filipović gostuju Partizanu!
Vaterpolisti Partizana u sredu dočekuju Pro Reko u petom kolu Lige šampiona, što će biti prvi meč crno-belih na bazenu na Banjici u 2017.

"Oduvek je važilo da ni jedna ekipa, pa ni Pro Reko, ne može opušteno da udje u meč s Partizanom na Banjici, posebno što će nam rivali biti momci koji mnogo obećavaju. Siguran sam da ćemo dati trenutni maksimum. Pozivam sve ljubitelje sporta da dodju na Banjicu, jer očekujem interesantan meč, izmedju ostalog i zato što smo mi sada u pripremnom periodu i ovo neće biti jedna od najboljih utakmica Pro Reka. Pozivam navijače da podrže pre svega vaterpoliste Partizana, a i da vide ekipu Pro Reka", rekao je Filipović.

Ekipa iz Đenove je u Beograd stigla u nedelju, a po dogovoru trenera, crno-beli će pre meča sparingovati sa italijanskim timom, koji od letos vodi Vladimir Vujasinović.

"Zadovoljstvo nam je što ćemo trenirati sa supertalentovanim momcima iz Partizana. Sigurno je da će nam koristiti", rekao je Filipović.

Vujasinović je naveo da je srpskim reprezentativcima u redovima Pro Reka, Filipoviću, Dušanu Mandiću i Dušku Pijetloviću, i njemu "vrlo drago što su došli kući" i što će na Banjici trenirati sa Partizanom.

On je dodao da je iza njegove ekipe naporan ritam, jer je u 25 dana odigrala osam mečeva, tokom kojih nije bilo mnogo vremena za kvalitetne treninge.

"Treninzi sa Partizanom su nam početak malih priprema, jer u naredne dve–tri nedelje treba da se i fizički i taktički pripremimo za ono što nam predstoji, pre svega za Kup Italije u martu", rekao je Vujasinović.

Vujasinović još nije odredio sastav koji će suprotstaviti Partizanu.

"Imamo plejadu izvrsnih asova u ekipi, neki od igrača koji su u proteklom periodu odigrali najviše mečeva će dobiti poštedu, više će trenirati, a neće igrati u sredu. Sigurno je da će izostati Sukno i Ivović, ali sigurno je i da će u timu biti trojica naših reprezentativaca, jer to je i zbog Partizana kao kluba i zbog njegovih igrača i navijača, minimum koji treba ispunimo", rekao je Vujasinović, koji je tokom četiri godine koliko je bio na klupi Partizana crno-bele vodio do dve titule prvaka države i jednog Kupa Srbije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar