Црнадак се састаје са Могеринијевом

Министар спољних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак боравиће данас у Бриселу гдје ће се састати с потпредсједницом Европске комисије и високом представницом Европске уније (ЕУ) за спољну и сигурносну политику Федериком Могерини.

Босна и Херцеговина 06.02.2017 | 07:55
Црнадак се састаје са Могеринијевом
Саговорници ће разговарати и о сарадњи између земаља у региону и политичкој ситуацији у БиХ, саопштено је из Министарства иностраних послова БиХ.

Током радне посјете Бриселу, Црнадак ће се састати и са сталним извјестиоцем Европског парламента за БиХ Кристијаном Дан Предом, копредсједавајућим Групе пријатеља БиХ у Европском парламенту Јасенком Селимовићем, чланом Европског парламента Едуардом Куканом и предсједником Европске народне странке Јозефом Даулом.

(Агенције)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Драган

06.02.2017 07:55

Да није балканских политичара немам појма ко би давао на важности овим бирократама из ЕУ. ЕУ представља неки битан фактор само у главама наших политичара који, сем шарене ЕУ лаже, немају шта друго да продају народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Имењак

06.02.2017 08:45

А тек колико нас кошта све то....

Name

@драган

06.02.2017 08:49

Ти баш не знаш да прикочиш. Колико коментара дневно мораш написати за сок на сламку и кифлу, колико за мајицу СНСД?

Name

Драган

06.02.2017 19:53

Јбте, од ових СЗП ботова не сме човек ни своје мишљење да изнесе. Ти о ЕУ, они ту виде Додика!

Name

НИКОЛА сарајево НОВО

06.02.2017 08:14

Излази ли овај из авиона. Која је корист наса од ових силних путовања, ми то плаћамо . Ово је страшно колико овај министар само путује, да би наплатио дневнице а народу магла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

06.02.2017 11:00

Никола, јеси ли из СНСД Истоцно Ново Сарајево или се слуцајно овако зовес? Стварно сте смјесни ви црвени, Игор вас бас нервира, видим...

Name

Истина

06.02.2017 08:51

Наведите једну државу ЕУ у којој се лошије живи него код нас. Или пронађите једну која није имала користи од придруживања (не рачунам Хрватску у којој живе незналице, празноглавци и љенчине исте као код нас). Кад је пронађете сложићу се да нам ЕУ не треба. Сви имају потребу да нешто кажу а то што казују излази нажалост из празних глава. Немамо алтернативу и морамо у ЕУ. Што прије, то боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

06.02.2017 17:13

Ти си један од оних који мисле да ће Немци да раде а ти да имаш њихов стандард. Узгред, рећи да нешто што је у расулу, чему се спрема озбиљна реформа, нема алтернативу није баш мудро. Да пратиш, знао би да се спрема велика реформа ЕУ. Биће то друштво за оне са скупљим и оне са јефтинијим картама. Ови са јефтинијим неће ни изблиза имати иста права, али ће имати обавезе којим нису дорасли. Немој да се изненадиш ако још неке земље буду следиле британски пример.