Crnadak se sastaje sa Mogerinijevom

Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak boraviće danas u Briselu gdje će se sastati s potpredsjednicom Evropske komisije i visokom predstavnicom Evropske unije (EU) za spoljnu i sigurnosnu politiku Federikom Mogerini.

Bosna i Hercegovina 06.02.2017 | 07:55
Crnadak se sastaje sa Mogerinijevom
Sagovornici će razgovarati i o saradnji između zemalja u regionu i političkoj situaciji u BiH, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova BiH.

Tokom radne posjete Briselu, Crnadak će se sastati i sa stalnim izvjestiocem Evropskog parlamenta za BiH Kristijanom Dan Predom, kopredsjedavajućim Grupe prijatelja BiH u Evropskom parlamentu Jasenkom Selimovićem, članom Evropskog parlamenta Eduardom Kukanom i predsjednikom Evropske narodne stranke Jozefom Daulom.

(Agencije)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Dragan

06.02.2017 07:55

Da nije balkanskih političara nemam pojma ko bi davao na važnosti ovim birokratama iz EU. EU predstavlja neki bitan faktor samo u glavama naših političara koji, sem šarene EU laže, nemaju šta drugo da prodaju narodu.

ODGOVORITE
Name

Imenjak

06.02.2017 08:45

A tek koliko nas košta sve to....

Name

@dragan

06.02.2017 08:49

Ti baš ne znaš da prikočiš. Koliko komentara dnevno moraš napisati za sok na slamku i kiflu, koliko za majicu SNSD?

Name

Dragan

06.02.2017 19:53

Jbte, od ovih SZP botova ne sme čovek ni svoje mišljenje da iznese. Ti o EU, oni tu vide Dodika!

Name

NIKOLA sarajevo NOVO

06.02.2017 08:14

Izlazi li ovaj iz aviona. Koja je korist nasa od ovih silnih putovanja, mi to plaćamo . Ovo je strašno koliko ovaj ministar samo putuje, da bi naplatio dnevnice a narodu magla.

ODGOVORITE
Name

Milan

06.02.2017 11:00

Nikola, jesi li iz SNSD Istocno Novo Sarajevo ili se slucajno ovako zoves? Stvarno ste smjesni vi crveni, Igor vas bas nervira, vidim...

Name

Istina

06.02.2017 08:51

Navedite jednu državu EU u kojoj se lošije živi nego kod nas. Ili pronađite jednu koja nije imala koristi od pridruživanja (ne računam Hrvatsku u kojoj žive neznalice, praznoglavci i ljenčine iste kao kod nas). Kad je pronađete složiću se da nam EU ne treba. Svi imaju potrebu da nešto kažu a to što kazuju izlazi nažalost iz praznih glava. Nemamo alternativu i moramo u EU. Što prije, to bolje.

ODGOVORITE
Name

Dragan

06.02.2017 17:13

Ti si jedan od onih koji misle da će Nemci da rade a ti da imaš njihov standard. Uzgred, reći da nešto što je u rasulu, čemu se sprema ozbiljna reforma, nema alternativu nije baš mudro. Da pratiš, znao bi da se sprema velika reforma EU. Biće to društvo za one sa skupljim i one sa jeftinijim kartama. Ovi sa jeftinijim neće ni izbliza imati ista prava, ali će imati obaveze kojim nisu dorasli. Nemoj da se iznenadiš ako još neke zemlje budu sledile britanski primer.